Follow Viruspadu

Saturday, April 09, 2011

besday ke?

kitorang sambut besday en.laloque ritu. bukan semalam lah. tp hari khamis lepas. lepas saya balik daripada kursus. terus jenjalan lah dengan family. sebenarnya nak suh en.laloque pilih dia nak hadiah apa. yelah sebelum dia pilih jam tu lah. punya lah susah nak suruh, last2 dia kata belanja makan kat joni je ahak ahak ahak. osah tak bosan langsung makan kat joni ni hahaha.

takde kek pun. takde lilin. takde apa. kita nanyi bebedeituyu je. tetiba nisa lak malu masa saya nanyi besday utk papa dia. dia lak feeling besday dia kakaka. poyo lah nisa ni :p



yummmmm banana split

ganti kek la kengkonon :)

sambutan besday paling comel saya rasa :p

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspaduwww.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

ct N honey said... [Reply to Comments]

sesekali tukarlah pisang pula kan asyik kek aje.

Just.wanie said... [Reply to Comments]

muke en laloque senyum mmg camtu ke ? hahahha lawok3

viruspadu said... [Reply to Comments]

ct N honey,
a ah... kalau beli kek harus takde sape makan. buang je kang

just.wanie,
hahaha... dia mmg gitu. hati kering







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^