Follow Viruspadu

Saturday, April 02, 2011

Debor ni... Debor

Salam sabtu semua.

Apa aktiviti korang hari ni?

Hari ni kan. Saya dan suami xcited giler ok. Kitorang join aktiviti kelab sukan dan kebajikan suk negeri sembilan panjat gunung datuk yang terletak di rembau negeri sembilan.

Tu pasal muka kemain xcited senyih tu kan bhahahaha.

Sebelum ni selalu xtvt kayak je dengan en.laloque. Naik gunung adalah jarang sekali. Harap2 saya berjaya sampai ke puncak. Risau gak ni. Dah la nafas pendek lately macam semput2. Takpe. Cuba dulu.

Pagi ni hijau renyai2 sikit. Semalam mmg saya doa je jgn la hujan kan. Sbb kalau hujan nnt tanah lembab. Kalau lembab nnt byk pacattttt.... Ahhh tak sukeeee. Saya malu tgk pacat hahaha.

"Papa, kalau ada pacat jap lg mcm mana?"
"Tarik je la, tak habih darah tu do"
(Ayat lebih kurang)

Hahahaha sengal tul en.laloque ni. Bini kemain cemas lagi cerita. Sekali dia buat dek je. Sengal tau.

Semalam malam lagi lah. Tetiba baru teringat kasut sukan tertinggal kat opis. Adoi la. Ni saya update dlm kereta ni. Baru lepas amik kasut kat opis dan otw ke sana.

Haaaa... Kelmarin kot satu lagi saya sembang sbb tetiba sorang2 tercemas bila teringat pasal beg

"Papa, beg galas kita ada ke? Bukan ke beg galas kita semua beg laptop"
"Oh tak boleh ke kita pakai je"

Hahahaha sengal betul la

Korang bayangkan kakjem daki gunung pakai beg laptop key. Bayangkan hahaha

Debor ni.... Debor...


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 komen[s]:

sayeJAJA said... [Reply to Comments]

dag dig dug tak kak jem.hihi.gud luck!!

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

jgn lupe posing gn beg laptop tu...kelass nyah..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^