Follow Viruspadu

Monday, April 25, 2011

Hobi? Komik? Safiyya? TV9? AKAK?

Salam semua :)

Siapa tengok Rancangan Safiyya semalam 24 April 2011 kat tv9?


Kalau tengok, akan nampaklah muka "akak" jemah korang ni selama 5 minit gitu untuk segment HOBI.

Sori sebab tak kasik tahu awal, sebab diri sendiri adalah malu hahaha. Tak sanggup terima kritikan kononya. bajet retis ke ko! hahaha

siapa yang terlepas safiyya semalam dan nak tengok. boleh bukak www.tonton.com.my :) bukak kat LATEST VIDEOS tu. Rancangan TV9 Safiyya Episode 17.

minit yang ke 29:37 kot. lebih kurang la


dan jangan tanya kenapa "AKAK"

ahkak nebes ok. nebes.



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

24 komen[s]:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

phewit kak jemah kuar TV, melompat bukak tv semlm bila ceera twit. haha

fana said... [Reply to Comments]

saya tengokkkk....actually saya ni silent reader akak, ble tgk smlm kan, mcm eh ehh..ni kak jemahhh...terus ajak housemate tengok sekali.hehehe...tak sangke ye..."akak paling suka sin chan,ranma"hehehehe...

regards,
fana_mystique

Bulan Bintang said... [Reply to Comments]

ala dok tgk arr.. balik kang tgk. hehehe

Misz AwEeN said... [Reply to Comments]

semestinye tgk..huhuhu..
terkedu jap mase tgk tu..ala2 terkompius..eh2..kak jemah vp ke ni..hahhaha.eksaited ok tgk kak jemah dlm rancangn tu.sukaaa tgk akak :)

antalya said... [Reply to Comments]

wahh mcm dato' lahh..dato' zaimah dan suaminya datin samsul..hehehe

wildcutecat said... [Reply to Comments]

sy tgk kat tonton.com.my malam td. sebab xtau pun kak jemah keluar tv9. terbace status kat fb pastu try tgk kat tonton.com.my kot2 dah ada. pastu terus tengok. tahniah2. glamer gitu.

||aLeaSaRa|| said... [Reply to Comments]

kite mmg tiap2 hari ahad tgu saffiyah tau!Lah sis ke?suka tgk hobi sis minat shin chan dan det.conan.suka tgk hubby sis sama2 tlg susun buku kat rak ,sweet ler sgt.kite siap sindir hubby sbb tak minat baca komik he3....mmg nampak sis gugup sikit lepas tu ok je cakap.dah macam selebriti ni.


p/s:kite dh lama follow blog ni sama lama mcm red mummy gak.sng2 singgah ye blog kite yg tak seberapa tu,huhu br 5 bulan buat blog huwaaaa!!!

mzhany said... [Reply to Comments]

sy ada tengok...siap amek gambar...tapi dpt yg last jer...ahaha masa tu kakjemah ngadap rak buku. huhu

@.L.I.N said... [Reply to Comments]

sayer tgk akak kat tv semalam...fofular dah akak jemah nie...

ceywie said... [Reply to Comments]

zaimah, saya pun terkebetulan tengok. tengok langsir n sofa mcm familiar jer. pastu tengok nama dia tulis tu zaimah noh. hehehe... nampak jugak nebesnya. tapi ok la tu. zaimah pun cun jer dlm tibi tu. ha'a mcm pelik jer zaimah guna 'akak'. kenapa yer. err... ingat kan nisa ngan anoi ada sama tapi tengok umah mcm kosong jer. shoting hari kerja ker. sori banyak tanya lak. :)

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

terbaca kat status...terus bukak tonton malam tadi jugakkk...skali ada new episode....terus bukak n tgk berkali2 okeh...hihihihi

myranaqi said... [Reply to Comments]

hahhaha..akak sy tgk...tgk je nama zaimah Noh...trus knl...peminat komik rupanyer...excited tgk akak tau...akak..akak...

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

me tengok dah last minit...takpa... balik nanti ku terjah..tunggu eh kak jem...hahahahaa

syeka sweetheart said... [Reply to Comments]

hehehe ye saya tgk..
lps tgk tu cpt2 msg jemah..
hehehehe

Suliana said... [Reply to Comments]

ala.. tak tgk!!! nnti sy tgk tonton ye.. hehe

Angah said... [Reply to Comments]

haah tengok semalam..baru nak tanya apsal 'akak' kehkehkeh..

Ayu Nizam said... [Reply to Comments]

wahhh... bertambah fofular kak jemah kita nie...hehehe, nk cuber tgk online ni,tp broadband cam hampehhh.... huhuhu!

NOR said... [Reply to Comments]

smlm mmbr msg suruh bukak tv9 tgk akak,malangnye tv9 xde kt rmh sy tue...nk cari xpandai...melopeh!!!kang blk rmh nk tgk la...hihihi...

mendatak hijau said... [Reply to Comments]

terkojot i tgk muka kak jemah semlm..xcited dok jerit2
"AKU KENAL..AKU KENALLL..AKU KENALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!"

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

weeewitttt masuk tv u.. hehehehe artiss gittew :D

Mama Gee said... [Reply to Comments]

masa br2 kuar tv tu rs mcm kenal..tp takut silap org..tp bila en laloque kuar terus ckp dgn hubby ~ sah ni puan jemah, sampai hubby pun tya puan jemah mana..??

heheeheh....

Sufianiza said... [Reply to Comments]

en laloque tu senyum2 control je nmpk... kekekeke

shark said... [Reply to Comments]

owh...
ini ker yg kne interbiu aritu..
mmg sy tgk pun..
tp x nampk lak anak2 akak..
hehee

yanie said... [Reply to Comments]

ya i tengok babe! sinchan ngan apa ek ur fav comic? tuleee..my MIL ckp fuyoooo byk gile comic book u ek..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^