Follow Viruspadu

Tuesday, April 12, 2011

Lokasi Nasi Lemak Mambau

harap dapat membantu :)



"Cawangan kat area Seremban 2 tu ok la... tapi still yg kat bawah pokok pekan mambau gak sedap!!!

senang jer nak gi... ikut jer jalan lama nak ke PD (jalan seremban - PD), lepas jer balai polis mambau, tgk belah kiri anda signboard Nasi Lemak Hajjah Halimah Mambau. Bukak dari pagi sampai tgh malam..."


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

10 komen[s]:

Sharinginfoz said... [Reply to Comments]

Kalau dekat boleh gak pi sana

viruspadu said... [Reply to Comments]

@Sharinginfoz

kalau terlalu boleh la singgah :)

shark said... [Reply to Comments]

ns lemak vs ikan patin...
mn lg sedap?

viruspadu said... [Reply to Comments]

@shark

saya pilih nasi lemak kekeke... sbb tak gomar ikan patin :p

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

mah yang kat sbn2 anak eh niago kan... tapi yo totap sodap kat tompek family dio punya... sejak dr den kocik2 dah ado nasi lomak tu... ari2 lalu org ponoh yo.

viruspadu said... [Reply to Comments]

@nasazfrog...

ooo ye ke, seremban ni anak dia ek. sedap jgk seremban ni. tp mambau lagi sodappppppppp

axelida said... [Reply to Comments]

jaga-jaga kalau oder ikan patin.. kang dpt bil rm13000 sape nak jawab? hahaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

@axelida

hahahaha dgr jugak pasal ikan patin tu. giler ah rege dia mahal nak mamp kan... takuitttt

PuRpLeLiCiOUs LoVe said... [Reply to Comments]

yeah masa duduk dekat seremban 2 dulu selalu jugak pekena nasi lemak mambau nie...nie la tempat nabil keja dulu part time malam2...

viruspadu said... [Reply to Comments]

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

bila nabil nak keje balik ek. hari2 saya pegi sana makan hua hua hua hua







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^