Follow Viruspadu

Sunday, April 24, 2011

Malaysia the Facebook capital!

Korang penah dengar pasal kempen jadikan Malaysia the Facebook capital!

Jom la korang sama-sama kita jadikan Malaysia the Facebook capital!, saya dah sokong dengan cara mengeLIKE Facebook ni. Klik sini tau. yelahkan dah alang2 kita (malaysia) adalah THE MOST FACEBOOK FRIENDS on average. We, as a nation, spend THE MOST TIME on Facebook.

tengok tu. gambar saya dah terpapar kat situ dah

+ngeeeeeeeeeee+

bile korang LIKE, otometik je gambar profile korang muncul kat situ :p takyah susah payah add picture ke apa. senang kan :)

klik invite, dan ajak kengkawan LIKE sekali tau.

kalau nak join the movement tu, klik je situ, pastu sambung ayat mcm kat bawah :)

Pledge your support and you could win an exclusive invite to DiGi's LIVE FB Party.

saya dah share kat twitter
saya dah share kat facebook
saya dah share kat YM
saya dah share kat blog

korang bila lagi?

kawan-kawan, jommmm...

Malaysia the Facebook capital!

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

mzhany said... [Reply to Comments]

kak jemah, sy baru lepas tgk SAFIYYAH @TV9, tiba tiba; eh mcm kenal je lelaki ni, bukan ke husband kak jemah, sy ckp kt husband...ahahaha husband sy mana lah kenal...dgr suara perempuan bercerita psl conan la, psl sin chan, sekali eh eh kak jemah la...

serius lain muka kakjemah dlm safiyyah tu;)

kinna said... [Reply to Comments]

sy pon tgk gak..glamer..glamer..ni rupanya cerita entry nervous hari tu ek?..

(er, smlm segan2 nak tegur..seb baik smpt bergmbr sblm balik..tak terkeluar nk pggl k jemah..mujo tak panggil kak virus :P)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^