Follow Viruspadu

Sunday, April 10, 2011

nasi lemak mambau

ini adalah lepas saya membelikan en.laloque hadiah hari lahir berupa jam tangan :)

kebetulan anoi ngan nisa kat rumah mertua. jadi kami dapat la berdetingan sekejap. bukan senang nak dapat peluang rope ini weiiii... sebab lepas tu terus la kitorang nak jemput anoi balik rumah sendiri. nisa nak tido rumah neneknya kan. kan entry2 lepas ada bgtau kan. anoi kuat nangis kan, jadi memang kena bawak balik rumah tido kekeke.

"papa jom kita makan jap"
"nak makan apa"
"nasi lemak mambau nak"



siyes sedap giler

biasa saya makan nasik lemak mambau kat seremban 2. tapi kali ni saya makan nasi lemak mambau kat mambau ok. lain feel dia ok. lain sedap dia ok. memang ada ummppphhhhh...

jalan-jalan cari makan harus pegi makan kat sini :p


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

14 komen[s]:

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

akk taw x?? dulu Nabil Raja Lawak tu penah keje kt nasi lemak mambau ni taw..hehe =)

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

glupppss..... alamakkk nasi lemakk laa.... ishkkk3.... baru nak pantang mkn nasi ni...

Shayraa said... [Reply to Comments]

uhuhuu.. sdp nya! klu kwn dtg srmbn 2, mmg mak sy bwk dtg mkn kt sini.. akk buat sy rindu rumah la. dh sbulan x balik.. hihi..

sweethOneY said... [Reply to Comments]

nyummmm. lama gila pantang x mkn nasi lemakk

viruspadu said... [Reply to Comments]

eYaNacOMeY
a ah penah dgr gak dulu :p

Faizaharis2
sobarrr sobarrr.... diet musti diteruskann

viruspadu said... [Reply to Comments]

Shayraa
minggu dpan balik lah. dorang mesti dah rindu jugak tu

sweethOneY
diet katanyaaaaa

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

yup.. nasi lomak mambau terbaek... aduh lam tol tak makan,, klu ptg2 tu bau sambal kek umah eh sampai kek umah den,, huhuhuhu,,punya la sodap... :)

viruspadu said... [Reply to Comments]

nasazfrog
sumpah sedap nommmmmmmmmmmmmmmm

Ann GreenStrawberry said... [Reply to Comments]

memang best nasi lemak mambau tu.. dulu b4 kawen rajin melayan.. now tak rajin dah,, takpe.. nati ann zaz ke sana plak.. hihi.. dokek yo..

MyLara Sarah Cullen said... [Reply to Comments]

kak jemah..detail location pelisss... mane tau next week nk balik rantau, bule carik tempat nih.. pls2...n operation hours jugek :D tq in edebans

ArELeEz said... [Reply to Comments]

warung kita la.. hiks..

tembam said... [Reply to Comments]

kak, kat mana ni? br direction sket

laloque said... [Reply to Comments]

Cawangan kat area Seremban 2 tu ok la... tapi still yg kat bawah pokok pekan mambau gak sedap!!!

senang jer nak gi... ikut jer jalan lama nak ke PD (jalan seremban - PD), lepas jer balai polis mambau, tgk belah kiri anda signboard Nasi Lemak Hajjah Halimah Mambau. Bukak dari pagi sampai tgh malam...

viruspadu said... [Reply to Comments]

ann,
rasa dia menten meletop mcm dedolu :p

MyLara,
tu laloque ada komen tu :)

ArELeEz
tunggu JJCM datang buat lawatan

tembam
tu dia, laloque kasik direction tu :p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^