Follow Viruspadu

Wednesday, April 06, 2011

Selamat Hari Lahir Suami

Hari ni, hari lahir suami saya.

terujanyaaaaaaaaaaaaa... tapi saya sekarang tengah kursus 3 hari dan dia tengah pening sorang2 jadi mistermama kat rumah. terima kasih darling :p

Semoga papa berjaya dalam impian dan cita-cita. ma sentiasa ada di sebelah untuk memberi sokongan dan bebelan muahaha.

terima kasih kerana menjadi suami yang baik.
terima kasih kerana menjadi papa yang penyayang

nak hadiah apa?

(fuh fuh fuh, mintak-mintak dia cakap belanje makan eserem je, fuh fuh fuh)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspaduwww.facebook.com/viruspadu

17 komen[s]:

Hariq-Sha said... [Reply to Comments]

epi besday en laloque!!! semoga sihat selalu, panjang umur, murah rezeki, bahagia dunia akhirat dengan keluarga tersayang. :D

CuteOven said... [Reply to Comments]

SELAMAT HARI LAHIR untuk En suami... semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

laloque said... [Reply to Comments]

adiah ek... ermmmmmmm...... kalo minta baby lagik aci tak???

CCcabutttttttttttttttttttttttttttttttt.... hahahaha

Suliana said... [Reply to Comments]

heheh.. hadiah baby lagik?? anyway, slmt hari lahir untuk suami kak jemah, moga pnjg umur murah rezeki dan hajat nak dapat baby lagi termakbul :-p

yaNa said... [Reply to Comments]

hepi besday en laloque..
moga tercapai cita2 anda nk dpt baby boy..bleh?
ampun kak jem..hi3..

*Tinie* said... [Reply to Comments]

hepi besday en. lalok...saya sokong dengan hadiah yang direkues oleh en.lalok...hahhahaha..cabut jugakkkkkk

*Tinie* said... [Reply to Comments]

hepi besday en. lalok...saya sokong dengan hadiah yang direkues oleh en.lalok...hahhahaha..cabut jugakkkkkk

Mya said... [Reply to Comments]

happy birthday encik laloque.
he he VP, tu encik laloque dah mintak hadiah tu.. hiks..

RieNa said... [Reply to Comments]

mintak baby??? hahahahaha!!

happy birthday for both of us en laloque!! (tp sy muda lagik.kekekekeke)

kejora said... [Reply to Comments]

pergh..dapek pingat apo tu?

lily lotus said... [Reply to Comments]

hepi besday bro! ecewah mcmlah kenal en. laloque kan..hiks

strawberi said... [Reply to Comments]

hadiah baby tu..hadiah dr vp ke..hadiah dr laloque..tetba konpius..hahaha..neway..hepi bday

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

hihi..hepi besaday incek laloque..dia nak baby boy tu VP..hahaha

ArELeEz said... [Reply to Comments]

happy besday to en. lalok.. err.. klu dia mintak belanja eserem lapanploh lori camne? ada berani..??? ;P

viruspadu said... [Reply to Comments]

Hariq-Sha
tq

CuteOven
maseh mendoakan

laloque
amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahaha

Suliana
dia saje nak sakat bini dia yang beranak kot tingkap ni hahaha. mencik

viruspadu said... [Reply to Comments]

yaNa
tp nisa nak baby girl haha

*Tinie*
nak kena gigit tini nie hahahahah

Mya
dia gurau kasar nampak mintak hadiah mcm tu hahahaha... mencik tau

viruspadu said... [Reply to Comments]

RieNa
dia saje kan. tak patut tul. hahaha

kejora
takde pingat2 do... saje gatai pakai haha

lily lotus
tengs sis... nak jgk bro sis gitu kan

strawberi
takyah konpius. patutnya besday dia, dia kena bg bini dia hadiah kan kan kan

Lydia Miza(Aidyl Azim)
kena tunggu 3 4 tahun kalau nak hadiah cenggitu ahaks

ArELeEz
umangaih...kalau hadiah gitu. saya leh join makan sekali ahak ahak ahak







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^