Follow Viruspadu

Thursday, April 28, 2011

Siapa Lambat?

Ini adalah kejadian tadi. Nak balik dari keje dah. Nak pulang rumah. Nak jemput anak-anak.

Hari tu laloque lambat kan, lalu kena kutuk tak ensem tapi kali ni saya ada idea baru nak kenakan dia. ye yeeee... seb baik saya awal dan berotak geliga menyakat suami :p

hahaha...

"siapa lambat dia masak nasi"
"papa dh beli lauk oo"
"tak kiralah
"cis!!"
"Siapa lambat masak nasi wakakakaka"

hahahaha lately memang jarang sangat masak, dan jarang makan luar. Makanya beli tapau kat cafe office lalu makan kat rumah. Beli kat cafe best sbb murah je. Tapi tu la deh, masak nasi pun hari2 nak gaduh siapa kena masak hahahaha.

Dan tadi, agak2 siapa yang masak nasi?
























kakjem la siapa lagi :)
laloque kena teman anak dia men basikal kat luar hikhikhik


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

ehee comel tauu mcm ni

Suliana said... [Reply to Comments]

hehe.. kelakar la kak jem ngan abg lalok ni :-)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

hahaa..kelakor ler..
macam ni lar besh!!
bahagia jerk..jeles hokeh!!~~


☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!!HYE!!..
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE..
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│..MENJEJAK DISINI..
└┐▒▒▒▒▒▒

♥ salam singgah dari mummy weiyda♥
♥ eppy blogging ya!♥

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

antalya said... [Reply to Comments]

masak nasik guna dapur kayu kah?? sampai memasing tolak menolak nih ekekekeke







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^