Follow Viruspadu

Wednesday, April 13, 2011

Tak Perlu Muncung Lagi

Kalau dulu, pantang en.laloque lambat sikit pun mesti saya moncong punya. merajuk kata ko muahahaha. ce kalau dia tunggu saya lambat, tahu plak terliuk lentuk cakap lift lambat la apa la kan hahaha dush dush dush

pastu kalau dia lambat siap sms, "ni jalan ke merangkak ni" hahahaha... siot tul perangai kakjem ni kan. mujur la en.laloque dah paham bebenor.

tapi sekarang dah tak pedulik weiiiiiii...

tengok tu... tunggu pun muka rilex je nok.

blackberry kan adooooooooooo lalalalala

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

14 komen[s]:

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

Dedulu before ada bb siap sms 'ni drive sambil makan angin ke ape'

hahahaha

CinoiLavigne said... [Reply to Comments]

Welcome to BB World.

Best kana da BB, klu sorg2 menunggu org pon xde la awkward and bosan sgt, ada BB la katakan

viruspadu said... [Reply to Comments]

@.::WaNiE::.

betulllllll
tak boleh tahan kalau dtg lewat kan. haha

viruspadu said... [Reply to Comments]

@CinoiLavigne

a ah, takde la bosan benor. leh main fb ke twit2 ke... lalala syiok

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

ni tunggu 4 jam pun leh rilekss tak jem? hehehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

@Faizaharis2

kalau 4 jam, nangis jugak la tunggu haha

Suliana said... [Reply to Comments]

sama la keadaan sy dgn kak jemah.. angin je sy klu dia lmbt, pastu dlm keta mula muncung, satu mlm juga la muncung :-p

viruspadu said... [Reply to Comments]

@Suliana

samaaaaaaaaaaaaa...

shidah said... [Reply to Comments]

penangan BB nie kak...hehehe..nie yg bersemngat waja nak daptkan BB gak nie

viruspadu said... [Reply to Comments]

@shidah

sila dapatkan cepatt :)

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

wah..syok gitu :)x mampu nak beli BB :p

viruspadu said... [Reply to Comments]

@e.l.i.s.s.m.i.e

dah murah dah sekarang. bawah rm1k pun dpt :)

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

BB ade sbg peneman...

viruspadu said... [Reply to Comments]

@pRincESs_N

terima kasih BB :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^