Follow Viruspadu

Wednesday, May 18, 2011

Ai Fong For

Ai fong bukan nama saya dalam bahasa mandarin :p walaupun bunyi dah macam-macam sikit eceh. Itu ejaan ngada-ngada nama dia hahaha. iPhone 4 uolsss. Khamis minggu lepas punya lepas saya hadir event Celcom iPhone 4, dijemput oleh nuffnang :) terima kasih nuffnang sebab selalu percaya saya. walaupun blog saya biasa-biasa dorang tetap percaya saya. ewahhh.

Ada yang tanya saya hari tu, kalau event hari biasa saya amik cuti ke? Ofkos la saya amik cuti uols, takkan saya nak ponteng keje plak hehehe walaupun ada feeling2 nak ponteng wakakaka dush!. Takpun lari2 buat hilang pastu time punch balik tetiba ada. Kenot laik det ok.

So, ke menara celcom la kita.

Beratur nak register. Wajib register uols sebab ada offer baik punya katanya, kang tak dpt plak offer best2 kalau tak register kan :p


Siapa pengacara hari tu...

tadtadaaaaaaaaa... Si gojes Dahlia :) Siapa Dahlia? Jadi saya tinggalkan soalan itu dengan jawapan dia kalau korang klik link. Kalau tak klik pun, korang dah tahu dah siapa kan :p

Event dimulakan dengan Kata-kata aluan dari Mr. Chee Pok Jin, Chief Marketing Officer of Celcom Axiata Berhad.


Best giler lah pakej Celcom ni kan. Ce korang tengok apa depa offer?


yang paling saya suka adalah apa tau dalam pakej celcom ni. Insurans dia tu lah. Bayangkan kalau kita terosakkan ke apa ke, dapat ganti baru tuuuuuuuuuuuuuuuu...

kalau nak tahu lebih lanjut, klik sini

Team Celcom :) . Ok yang tu maizatul akma :)


Tanggapan pertama saya mengenai iphone ni kan. Maksud saya tanggapan sebelum saya cuba tekan2 telek belek lah. Saya bayangkan mesti leceh nak pakai, mesti susah nak tekan2 skrin kan.

Tapi bila saya try sendiri.

wahhhhhhhhhhhhhhhhh senangnya. siyes best giler.

nak iphoneeeeeeeeeeeeeeeee 4 .... nak iphone 4.

ok nantikan vlog iphone 4 bersama kakjemah di channel kojanganberanganlajemah. hahahaha. takde tipu je. saya tak perasan pun ada kamera belakang saya masa saya try tu. tetiba nampak masa check kamera en.laloque ni :)

nak iphone 4 :)


dan akhir kata dari saya...

NAK IPHONE 4. Tolong derma kat ahkak pehlissssssssssssssss

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

cik puan apel said... [Reply to Comments]

Wah kak jemah...henbeg baruuuuuu!Santek!

Izz Latif said... [Reply to Comments]

~wahh~
beshnya dpt gi event camni
(^-^)
huhu...


www.izzlatif.blogspot.com







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^