Follow Viruspadu

Thursday, May 26, 2011

Akhirnya dapat jugak beg idaman

"esok teman mama pegi beli tiket bas tau"
"ha ok, papa pun nak pegi amik barang"

lalu berasa pelik

"barang apa pa?"
"beg"
"beg apa?"

lalu dia pun tersenyum-senyum. lalu saya pun pelik dan membuat muka pelik

"beg apa tak paham"
"papa beli kat lelong ma, papa geram sangat beg tu dah lama dah, pastu bla bla bla bla"

hahahahaha terus saya gelak. ingatkan bini dia je yang kalau suka satu2 beg, mesti tengok hari2 buat pembakar semangat, rupa2nya sama je laki bini ek.

tadaaaaa... tu dia beg idaman dia


 Sling bag untuk kamera dia uolssss

kalau kat website shaShinKi harga dia dalam 3rat lebih, so dia dapat kat lelong baru duarat lebih. So untung la.

dia punya puas hati dan sayang bebenor ngan beg tu, saya nak letak beg tu kat seat belakang siap kena sound ok

"letak elok2 jangan campak2"

hahahahaha u so sweet la darling


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

ArELeEz said... [Reply to Comments]

cayalah en. laloque! pasnie buleh la usung camera secara mudah! ;P

Mama Zara said... [Reply to Comments]

tu dia...bila suami yg shopping :)

L@dykiki said... [Reply to Comments]

ehhe.. syg barang mmg camtu..
tapi sling beh mmg da besh. kiki suka pakai sling beg

mama shifa said... [Reply to Comments]

ingatkan bag k.jemah tadi

si tuan putri kiUt said... [Reply to Comments]

hahaha mati2 igt jemah yg dpt beg idaman....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^