Follow Viruspadu

Monday, May 16, 2011

Bacaan yang merbahaya

Saya start baca hari khamis lepas kot kan bakuman ni. Now saya dah baca sampai chapter 22 ok hahaha. Bahaya betul la saya ni kalau dah start baca komik. Macam tak boleh stop


Maka bila tak boleh stop, saya telah mengabaikan banyak perkara seperti blog ahak ahak ahak

oyye, anoi dah keluar hospital sabtu petang yang lalu, tu pun kitorang mintak balik. Kitorang mintak balik dengan syarat la. Ada ubat yang MESTI ada semua. Dan hari ni isnin kena pegi klinik utk check semuanya ok :)

Terima kasih korangggggggggggg sebab selalu ambil berat...
Terasa disayangi tau. **muahhh** (feeling anak emas, tetiba)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

...sWeeT uMi... said... [Reply to Comments]

hurmm patut la cam sepi je blog VP ni...ngan layan bendalah tu rupe nye...(",)alhamdulillah anoi dah kuar...smg kesihatannye bertmbh baik lg pasni(^_^)

lily lotus said... [Reply to Comments]

rindu gak nak baca komik pesen gini

rLelouch said... [Reply to Comments]

kak, bace lah manga the wallflower plak ~







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^