Follow Viruspadu

Tuesday, May 24, 2011

Taklimat Yang Gigil

HAHAHA tak dapat saya bayangkan macam mana rupa saya bali taklimat Dasar Keselamatan ICT kat kursus Induksi tadi hahahaha.

Memang saya nebes bagai nak giler ok.

pestaim ok
pestaim.

Maka nebes dia memang macam orang giler sikit. Introdaksyen pun dah macam !@#$% hahaha. Siot la.

Saya kan bukan jenis depan tabir ok. Kalau belakang nak duduk belakang pc je taip-taip boleh la. Kekadang nak jumpa orang sembang pun malas (kecuali dengan yang betul2 saya kenal). Inikan pulak suruh saya balik taklimat. Tapi saya minat mengajar haaa cane tu? putar belit nak faham diri sendiri kan hahaha.

Ye ye je saya praktis bercakap malam tadi kat rumah, sekali taim real. GAGAP jugak. AK betul (Siapa tengok #maharajalawak mesti faham AK tu apa hiks)

Bertambah nebes bila ada pulak group shooting nak buat video korporat. Wahhh jadi #retis lah hakuuu hahaha #perasan. 

ditambah tambah lagi dengan suara saya yang perlahan. kejap2 saya tanya
"boleh dengar tak suara saya"
pastu dorang mesti cakap
"tak dengarrr la kat belakangggggggg"

kah kah kah

Disebabkan slide tu kemain banyak sekali, so saya dengan mekchu baca berganti-ganti. Jawab soalan pun berganti-ganti. Nasib baiklah soalan-soalan adalah persoalan yang biasa orang tanya, jadi jawapan dia memang dah ada dalam hati. Yelahkan keje hari hari kan. 

Saya harap peserta induksi memahami content yang saya dan mekchu sampaikan.

Tadi kelakar, memang nak snap gambar memasing tengah bagi taklimat, kenangan la katakan. kenangan sebelum saya bertukar opis tapi memasing pun segan. apa kes lak semua peserta tengok. giler ke hape kan hahaha.

Ok pengalaman pertama yang mengujakan.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

ArELeEz said... [Reply to Comments]

bila leez present as peserta time induksi, leez sker suh kwn2 yg belum sampai turn present amikkan gambar. gediks jer! pdhal, dia punye neves.. mak datok spt nak malatops2 dadaku nih! hu3..

si tuan putri kiUt said... [Reply to Comments]

AK...hikss3..... wahhhhh kagumm2...camne laaa ghupernye ahkak jemahh masa ni ek.... meh laaa wat kat UM plakk bley?...(TDDMKA) hihihi







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^