Follow Viruspadu

Friday, May 06, 2011

BB ku udah Kenapa?

Semalamkan.

BB saya abis bateri tau. Pastu dia mati la kan.

So sampai rumah, saya cas la macam biasa kan.

Pastu kan tetiba kan media card dia error tau. Macam2 cara saya buat tapi tak berjaya. Habis gambar saya semua dalam tu hilang la sbb takleh baca kan.

Cemana nak buat ek?

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

10 komen[s]:

mrsKhairul said... [Reply to Comments]

adakah bb akk majuk sbb akk p event ipong , hikhikhik

RieNa said... [Reply to Comments]

hahaha!! kelakar komen mrsKhairul.betul la tu,bb kecik hati sbb vp usha iphone. hahahahaha

ct N honey said... [Reply to Comments]

saya guna nokia murah aje,lagi lah tak tahu kenapa..
Dapat duit ke kalau buat macam ni?

Alida Ali said... [Reply to Comments]

BB mmg selalu mengalami masalh mcm tu...kena reset balik kot....klu update bbm pun nanti semua contact ilang...

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

tu kene tuko dah beli ipongggggg 4 baru kaler putihhhhh! yeayyyyy kan kan kan

ainaa said... [Reply to Comments]

nak suh grab iphone la tu... hehehe...

ArELeEz said... [Reply to Comments]

hmm.. kene serah pd yg pakar nih! masalahnye, leez xpakar! i'm sorry..! ;P

Siti Fatimah said... [Reply to Comments]

benda ni penah terjadi kt sy. tp henpon cikai jela. memori kad prob gk. pi kodai die ckp mmg takleh nk read dh. so bli memori kad baru. memori kad lama buang tong sampah jela. so kene la backup memori kad sedia ada selalu kot. huhuhu. cuba la pi kodai die bleh bc tak? takpn tuka ngn lalok. bb dia bleh bc tak memori kad tu?

Atikah Honey Bee said... [Reply to Comments]

bb mmg mcm tu...dia agak sensitive.
kalau tak btl2 jaga mmg MMC blh error secara tetiba...
dan biasanya nothing can recover baik...

kolakolakila said... [Reply to Comments]

kak jemah......
bawak keluar media card...hembus2 sket, then masukkan balik, on macam biasa..... *time bawak keluar media card tu, sila off bb*
bb saya selalu jer jadi macam tu...immune dah...hehehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^