Follow Viruspadu

Monday, May 02, 2011

Celcom iPhone 4 Pekej : COMING SOON

Dedolu saya pakai henfon biasa kan pastu bebaru ni saya dah tukar dah pakai smartfon. fiwittttttttttt...

Best sangat ok.

Dedolu masa saya pakai henfon biasa, selalu dengar orang cakap bila kita dah pakai smartfon ni kita dah taknak dah henfon lain. Tapi saya sikit pun tak caye. Sebab saya rasa saya tak perlukan benda tu.

Itu dulu nyeh! sekarang bila diri sendiri rasa. Baru sekarang rasa nak angguk-angguk kepala tanda setuju dengan kata-kata "bila kita dah pakai smartfon ni kita dah taknak dah henfon lain" ahak ahak ahak. Bukan saya je rasa macam tu, laki den pun samo :p

Maunya tak senang uols. Bila-bila masa boleh baca emel, bila-bila masa boleh balas emel, boleh bukak facebook, boleh main twitter, boleh bukak tenet, boleh chatting, nak main game lagi lah boleh, kata je ko nak apa. Semua boleh. Nak update belog bila-bila masa pun aci ok. takyah gusar lagi bila dewan orang ramai tak bekalkan wifi free hahaha.

Tidakkah itu INDAH!

pakai Smartfon ni bukan je nampak bergaya ehem ehem, tapi dia dapat bantu kita lebih produktif tau contohnya macam kalau berniaga online, laju je boleh balas emel customer, gituuuu.

Korang tahu tak yang Celcom ada sediakan pelbagai pakej yang sesuai dengan gaya hidup korang. best kan :) Tak kisah la korang ni jenis workaholic ke, gadget freak ke, Celcom ada pekej yang berbeza-beza lah featuring Android, Windows Phone 7, BlackBerry, Symbian dan akan datang adalah iPhone 4

Ok ni Pakej-pakej untuk tontonan korang :p

Android : Sesuai untuk gadget freak.
- Samsung Galaxy SL (from RM468)
- Samsung Galaxy Tab (from RM668)
- LG Optimus 2X (from RM978)
- LG Optimus One (from RM48)
- LG Optimus Me (from RM0)
- Sony Ericsson Xperia X8 (from RM0)

BlackBerry : Sesuai dengan orang yang workaholic. Kalau korang asik fikir bisnes, keje, bisnes, keje, bisnes, keje hahaha tapi sosial life tidak boleh dilupakan mmg sesuai dengan pakej ni
- BlackBerry Bold 9780 (from RM888)
- BlackBerry Torch 9800 (from RM1,188)
- BlackBerry Curve 9300 (from RM488)


Windows Phone 7 : Sesuai dengan tech whiz. Kalau korang serasi atau lebih selesa dengan Windows platform on the mobile
- LG Optimus 7 (from RM1,068)

Symbian :
- Nokia E7 (from RM958)
- Nokia C7 (from 468)
- Nokia C3 (from RM18)
- Nokia C2-01 (from RM0)

• iPhone 4 : COMING SOON
tak sabar nak tunggu pekej untuk iPhone 4


Untuk maklumat yang terperinci dan lanjut klik sini wokeh www.celcom.com.my/smartphones


Celcom iPhone 4 Pekej : COMING SOON
Celcom iPhone 4 Pekej : COMING SOON
Celcom iPhone 4 Pekej : COMING SOON
Celcom iPhone 4 Pekej : COMING SOON
Celcom iPhone 4 Pekej : COMING SOON

Debor ni... debor

Kalau CELCOM dah update nanti, korang cecite cecite ngan ahkak jemah sekali tau. Taknak terlepas nak tahu pakej menarik kau memang deboom tu.




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

zino said... [Reply to Comments]

lepas ni jangan assyik nak tukar talipon je.. pantang keluar jenama yg terkini...hehe

@}--niEra-- said... [Reply to Comments]

kak,
pakej iphone4 celcom dh kuar dh..
try check kt web diorg...dh ader..berbaloi lah...

Puanbee2 said... [Reply to Comments]

salam kak gambo nokia c3 tk nampak ler

putrifayad said... [Reply to Comments]

k.jemah..plan tuk X8 (from RM0) tu cmne ey..cm berminat je tapi x tau nak tny spe..huhuhu

nuyulaisy said... [Reply to Comments]

sy pun mcm berminat bb torch.. tpi cmner yer??







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^