Follow Viruspadu

Wednesday, May 11, 2011

Geram sangat kan.

Coach 16153 Mia Signature Sateen Outline Maggie

RM799

agak-agak bila la dapat beli ni. tabung baru buat pulak tu.
sukeeeeeeeeee
sukeeeeeee sangat sangat
terlampau tersukeeee tersangat


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

9 komen[s]:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

xde lah mahal sangat tu kak, boleh sangat klo akak nk rembat kan :D

fazilzura said... [Reply to Comments]

wahhhhhh lawo nye beg tu .. hrge pun lawo .. huhuhu

* salam kenalan dr fazilzurakil

myamyza said... [Reply to Comments]

mahalnyee kak jem.. chaiyok2 kak jem.. nak seribu daya tak nak seribu dalih..

ajumohit said... [Reply to Comments]

requestla utk hadiah hari ibu jemah..mesti dapat hehehehe

Noor Wahidah Mahat said... [Reply to Comments]

salam.. pestime singgah sini.. nice bloglah..
i mmg adore kat brand Coach ni!!

Epix's Daniel said... [Reply to Comments]

kak jemah ni selalu menduga iman saya tau... tak suka.. tak suka.. beg itu sangat santik k....

Epix's Daniel said... [Reply to Comments]

kena buat tabung lima henget cam c33ram00n..

Fafau De Craft ( Zana ) said... [Reply to Comments]

cantikkkkk...tp harga dia lg cntik..! :/

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

cantekkk... 799 rupiahh mampu laaa nk boli ek... ishkk3..pejam mato je mah kalo nak beli anggap laaa 79.90 sajok







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^