Follow Viruspadu

Friday, May 27, 2011

Gurau Senda

Korang ingat tak ENTRY SIAPA LAMBAT hari tu?

Semalam, saya tak sedar, dok leka2 depan pc. tetiba jam dah kul 5.45. Pastu pelik la. Apsal laki den tak call2 ajak balik lagi ni kan. Kang kalau kol kang, kalau dia ada keje urgent kang. Mengganggu pulak. So tunggu lagi. Pastu jam dah kul 5.50 dah. Lambatnyaa...

Terdetik nak tengok BB. Sekali BB hang rupanya. Kena reset. terus call dia. Rupa2nya dia dah lamaaaaaaaa giler tunggu dalam kereta. Daripada kul 5.30 la kot. Kesiannn... Cuba kalau saya yang kena tunggu setengah jam tu. Memang dah rajuk hentak2 kaki dah hahaha

So saya dah lepas reset BB tu, tengok2 ada masuk BBM miskol semua. So bacalah. Tetengok en.laloque ada BBM daaaa

"Jom balik, Lambat tinggal"

part tu takpe lagi, ada lagi

"Pastu basuh lantai ngan cuci pinggan"

hahahahaha... osah comel. ok lepas ni feeling cindirela :)



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

si tuan putri kiUt said... [Reply to Comments]

hahahahaha kelako btol laaaa korg nie.... okeh pas makan jgn lupa cari kayu api ye! :P

ArELeEz said... [Reply to Comments]

ha3.. lawaklah en. laloque nih! tu musti balas dendam tuh, siap ade hukuman cuci lantai & pinggan lagik..! ha3..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^