Follow Viruspadu

Saturday, May 07, 2011

I LOVE YOU MUM

Semalam, jemput nisa balik sekolah. Tetiba nisa muka senyum2, pastu cakap dia ada sesuatu nak bagi kat saya. Terus dia bukak zip beg sekolah dia.

Saya macam biasa aje, bajet dia nak tunjuk kerja sekolah dia kat saya. Yelah. Macam selalu :)

Tetiba

"Mama, Selamat Hari Ibu" ~terus peluk saya.

TERHARUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ... siyes bergenang air mata ku. Tapi seb baik la kawan dia ada sekali. Kaver kaver... ahaks




"cantiknya... ini untuk mama ke?"
"a ah, kakak buat sendiri, cikgu ajar"
............... (byk lagi dia bebel lepas tu)



ohhhhhhhhhhhh

saat ni la saya tunggu selama ni :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

10 komen[s]:

Bulan Bintang said... [Reply to Comments]

oh sweetnyeeee

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

So sweetttt.. =)

Ak Yunz said... [Reply to Comments]

olololoo nisa.. kalau saya dah confirm nanges tang tu jugakk..

ct N honey said... [Reply to Comments]

saya pun tiap2 tahun dpt kad dari anak yg sek tadika

Hari Ibu haram jika..

Suliana said... [Reply to Comments]

ni yg tak sabar nak tgu aqil sekolah ni.. hehe

mrs_nazir said... [Reply to Comments]

so sweet..... =)

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

tacing..tacing huhu..

puan nina said... [Reply to Comments]

selamat hari ibu ^_^

tolong vote danial boleh..?klik like je kat cni danial

terima kasih =)

♥z@z@♥ said... [Reply to Comments]

sweet sgt...nak nanges jgk..huhu

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

waaaa........... sangat menjeles!!

ohh..kamu yang di dalam... silalah keluar nanti kamu pun menjadi seperti annisa yerp! ^_^

HAPPY MOTHER'S DAY AKAK!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^