Follow Viruspadu

Thursday, May 05, 2011

iPhone 4 Berwarna Putih itu Sangat Menggoda

Amacam! Cukup terancam hati! Ahaks. Siyes memang menggoda kan.

Memang cun sangat iphone 4 ni warna putih, nak match kan dengan warna pink memang kena sangat lalalala

Bayangkan, tengah berjalan shopping. lalu ada deringan. Lalu kita mengeluarkan iPhone 4 berwarna putih daripada henbag. BERGAYA bukan! ahak ahak ahak. Lalu mata-mata pun tertumpu pada kita. Lalu kita pun bajet retis HAHA padahal orang tengok iPhone 4 itu. Takpe, janji feeling okeh keh keh keh.

Korang dah klik ke link tuari yang saya bagi?
Ala yang pasal Celcom iPhone 4 Pekej : COMING SOON tu.
Pakej Celcom iPhone 4 dah update dah kan. **TERUJA**

The exclusive White iPhone 4…Only for Celcom customers

Peh!!! Jadi tunggu apa lagi uols. Yang belum pakai Celcom boleh pegi pakai Celcom sekarang jugak, nanti boleh amik pakej iPhone 4. Nanti boleh dapat iPhone 4 warna Putih. Nanti boleh Matchkan dengan warna pink. (motip!) hahaha. Takdelah yang pink tu gurau. Yang lain serius eh.


Pakej dia mcam mana kakjem?
Pakej dia sebenarnya ikut keperluan korang macam manalah. Celcom ada perfek pakej untuk korang okeh. Korang boleh pilih daripada unlimited talk time, SMS dan MMS free pastu data plak up to 6MB. Best tak? Pastu dapat warranty dengan insurance coverage lagi woooo. (dan maklumat lebih lanjut korang kena klik sini )


Kenapa kakjem cakap best?
Kenapa korang kena pilih Plan Celcom Exec iPhone untuk korang punya iPhone?

SEBAB.....

FREE data up to 6GB
• FREE calls within network up to 6000 minutes
• FREE SMS & MMS to all networks!
• Low upfront payment
• Less entry barrier
• Get the iPhone 4 from as low as RM248!


Ok ini dia detail pakej yang disediakan untuk iPhone 4 :)

(kalau korang tak berapa clear, klik sini ye, sana jelas sikit)


Kalau tanya saya, saya suka plan Celcom Biz Pi248, iPhone 4 16GB, 24 Months bayar RM 248 sebulan :) Berbaloi baloi.

IPHONE 4 AVAILABLE AT ANY CELCOM BRANCH OR CELCOM BLUE CUBE!
SO VISIT ONE TO GRAB YOURS TODAY!

(nak grabkan satu untuk akak jemah pun aci jugak lalala)

www.celcom.com.my/iphone

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

Rina (◕‿◕)✿ said... [Reply to Comments]

pegi kt branch celcom xd pn iphone 4..huhu...tensen je

Puanbee2 said... [Reply to Comments]

comelnya warna putih , tp yg nak pakai kay tu , dia mesti tk nk warna putih hehe

yunz_02 said... [Reply to Comments]

gegegege.. sayer adalah pencinta putih tahap cipan.. abes la duit pasni.. *aiyak!*

Ayu Nizam said... [Reply to Comments]

wah! iPhone 4... idaman kalbuku... warna putih mmg cun (lagi2 match ngan pink hahaha) kan jemah kan?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^