Follow Viruspadu

Wednesday, May 04, 2011

Jalan pelik

Bersiaran langsung dari kantin opis ni.

Hari ni saya pakai kasut katup. Memang jarang giler ok pakai. Ntah macam mana lately ni macam nak membiasakan diri (la sangat) pakai. Eceh. Padahal baru kali kedua pakai dalam tahun ni :p hahaha

Saya pelik kenapa kalau pakai kasut tutup ni saya mesti jalan jadi pelik macam terkengkang kengkang. Ke saya je macam tu. *kelip kelip mata*


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

10 komen[s]:

pwincess Lov3y dOv3y said... [Reply to Comments]

ahaak..sma la cam sy..x biasa la kot sbb tu akk rase cam pelik..:)

edrina said... [Reply to Comments]

sama la macam akak... jln pelik jugok kalau pakai kasut tutup neh.. kagum ngan org2 yg elok jerk pakai kasut tutup tu kan?

Emmy said... [Reply to Comments]

hahaha...sama jugak...selesa pakai sandal...tp vp kena prektis kasut katup, kang esok2 jdk bos kang, kena katup2...

Hayaro said... [Reply to Comments]

rasanya kalau kita jarang pakai kasut katup, memang kita akan jalan mcm tu, sama macam saya ni juga, jln semacam dan lepas tu jari kaki semua melecet.

||aLeaSaRa|| said... [Reply to Comments]

samalah kite sis.hari ni melaram pakai skirt midi kat office,tak kan nak pakai selipar kot(hari2 biasa mmg pakai selipar je..lepas drive terus bawa naik office).tulah tadi jln terkedek-kedek macam itik pulang petang.ntah ngape rasa tak selesa pulak pakai kasut bertutup he3...

KSWSK said... [Reply to Comments]

kasut tu tumit dia tinggi tak? sbb lau tinggi kita kena jln ala2 catwalk sket..hehehe

bersama kak Es said... [Reply to Comments]

masuk 5 kali dah tak pelik daahhh :)

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

ye kak jemah, kalau pakai kasut katup kena jalan sopan santun sikit ala2 catwalk sbb kasut katup ni dia ada tumit. kasut biasa yang open tak pasan pun jalan kengkang, sbb dia open. huhu...

dun worry, pasni mmg akan jalan cun punya..:)

-drpd pemakai kasut katup tegar..:P

shark said... [Reply to Comments]

mcm x ngan jerk kasut tue:)

SheNaAdmin said... [Reply to Comments]

Kalau nak lagi selesa, boh kakiku dalam kasut tu...

KaKiKu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^