Follow Viruspadu

Wednesday, May 11, 2011

Jual Pagi, Pos tadi :p

Pantun sekerat :p

Alhamdulilah, Nikon D3000 yang saya publish kul 9.30 tadi dah terjual dah dan dah selamat dipos :) Moga2 posmen hantar esok. Kalau tak memang lah dia.


Terima kasih kerana mempercayai viruspadu.com

p/s: hari tu kan, saya pos tudung kan. hari isnin tak silap saya tau, sekali sampai kat customer saya hari jumaat petang ok. sadis tak? apamenda ntah dijamin sampai esok. bak kata pakngah, bukan dijamin sampai esok tapi "Dijamin sampai esok lusa tulat tungging" hahahaha lawak sungguh. tapi kadang2 ajer la jadi mcm ni bukan selalu. Tu pasal saya selalu berdoa agar customer dapat barang yang saya pos "Dijamin sampai esok" :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

::Umiliya6677:: said... [Reply to Comments]

terima kasih banyak222222222222222222222222



sayang..mama nisa n en lalok....semoga murah rezeki succes dalam bisness ya..tq tq tq

sweethOneY said... [Reply to Comments]

mmg mantoppp gila kakk.. cepat je dapat buyer. semoga en lalok dpt camera lg best pasni dan dpt bisnes lagi masyukkk :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^