Follow Viruspadu

Monday, May 30, 2011

Jumpa-Jumpa. Makan-makan

Semua gambar adalah dari belog Attyfir. percaya tak kakjem malu nak snap gambo wahahaha #pitam

Lama sudah peristiwa ini, tapi u noe la kakjem sekarang punya tahap kerajinan macam mana kan. SUPERB. hahaha. Dan jugak dah lama saya tak jumpa blogger kan. Kecuali jumpa kalau ada event nuffnang. Kalau tak memang tak la kan. Tapi kali ni vellydesepesialwannnn...

Memperkenalkan Attyfir hahaha. Padahal dah sebut nama dia tadi. Percaya tak anak dia dah form 5. OMG!

Saya, akakngah saya, Attyfir (dan anak2) dan juga sorang lagi blogger misteri ok. Ada projek baik punya. Kenot stori2 kat korang muahaha. Mencik kakjem ni kan.

So kitorang jumpa kat Fatspoon. Siapa penah pegi Fat Spoon ni? TERBAIK ok. Siap periuk berterbangan bergantungan kat syiling hahaha. Unik sangat saya rasa. Tema dia lain macam la. Macam semuanya yang lama-lama kan.


Erm makanan dia?
Bolehlah. Nak kata sedap beria tu tak la. Nak kata tak sedap pun tak. So ok-ok la. Kalau takat nak lepak2 dengan member memang best. Environment dia tenang je. Tak tahu sok2 tetiba jadi kebabom sedap kan. Sape tahu.

Disebabkan takde menu yang special kat mata kitorang. BloggerMisteri merangkap insan terbaik yang menyeseponser bayar makanan hahaha tu ajak makan kat RASTA. Saya yang malu-malu (ye keeee?) ni pun setuju kita gi RASTA plak.

Kita nak makan desert plak uols.

 Ko tengok tangan kakjem. Mcm tengah nak amik gambar je kan. hahaha.

Sepanjang kitorang jumpa dan sembang2 gosip tak hengat, byk peristiwa kelakar tak boleh blah seperti mintak pinjam calculator tapi waiter bagi lighter. Pastu hujan terlalu lebat sampai kena ubah tempat duduk. dan... erm mcm2 la. bayangkan nak senja baru balik. Lamaaaaaaaa tak kitorang jumpa hehe.

Terima kasih bloggermisteri sebab belanje makan dan sempat bagi hadiah kat saya tapi saya tak balas apa2 pun. maluuuuu. Terima kasih Attyfir dan anak-anak sebab sporting gilerrrrrrr. Dan akak saya jugak yang best giler. Kalau ada rejiki kita jumpa lagi key. Tapi dengan bloggermisteri saya akan jumpa dia acap kali lagi lepas ni sbb kita ada projek bahekkkk punya.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

ArELeEz said... [Reply to Comments]

projek baik tu nanti kak jemah reveal jugak kan kat blog? kan3..?? curious nak tau nih! ;P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

syoknyer!nak jmp vp gak ler..dah bertahun skodeng lum pernah ada kesempatan nak jmp.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^