Follow Viruspadu

Monday, May 23, 2011

Ke Genting Kiter Part 2

Kaunter registration dah dibuka, tapi kitorang nombor dua ratus lebih. Keje giler lah nak tunggu kat situ kan. Walaupun memang byk kaunter dibuka, but still tak berbaloi nak tunggu situ. So kitorang pun jenjalan dulu. Indoor game lah kan.

Sesat-sesat jugak lah kitorang dalam tu kan.

Ok ini yang pertama. cucutrainn... cu cuuuuuuuu cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
keretapi paling bosan dalam tu hahahaha tapi anak-anak berasa seronok hahaha. so dalam tu jugak kitorang boleh survey game apa kitorang nak main lepas ni. :p

Nisa happy kan. Saya macam dah tak sabar nak turun je sebab bosan dalam tu.

Dapat turun je, terus melangkah ke game seterusnya.

Nisa adalah takut, tapi anoi selamber je. Kalau ikutkan umur, rasanya anoi tak boleh main semua permainan kot, tapi sebab dia tinggi. Dan kat sini memang tak ikut umur tp ikut tinggi. SELAMAT. Anoi ni tinggi kot, dah macam budak 2 ke 3 tahun dah. Padahal dia belum masuk 2 tahun lagi :p

tekaaa...
Nisa nangis meraung-raung ok lepas tu ahahahaha. Adik rileks je. Tapi nak buat mcm mana. Kaki adik pendek tak leh tekan minyak hahaha. So belum apa-apa, terus keluar.

Lepas tu mama dia pun bengang hahaha. Lalu bermain saikologi dengan anak.

Main kereta pusing2 ni pun memula nisa naik sesorang tau, muka cuak giler takut. Tapi lepas tu dia seronok sampai taknak keluar hahaha. Anoi pulak tak boleh masuk sebab dia takde "gelang" indoor. Yelakan dorang kata bawah 2 tahun takyah bayar, tapi rerupanya kena jugekkk. nyampasss... tapi takpe, beli je la. takkan anoi nak tengok je kan :p




main main main sampai lebam ;p

lepas tu kitorang pegi kat kaunter daftar tu balik. tak jugak naik nombor kitorang. so makan dulu. saya tengok nasi MB ni terus teringat UUM. terus makan kat sini hahahaha. betul la tiap kali makan mesti ingat UUM tau.


dorang duduk bertahan selama... erm 5 minit kot. lepas tu... hahahahaha... dah bergulingan di lantai. hahaha alahai anak.

lepas makan pun cek balik kaunter daftar. siyes berkurun lagi ok. so masuk snow world dulu. tapi yang ni bayaran adalah asing tau. pakej 2 dewasa 2 kanak-kanak adalah RM70. seb baik ada pakej tu, kalau sorang2 mahal kot.

nisa lah orang paling suka sekali. yelakan pengaruh agent OSO kata ko. kan nisa dari dulu ajak saya pegi meluncur kan. dia igt pegi meluncur boleh pegi kat klang gate ke apa macam tu hahaha. so dapat pegi kat genting ni pun jadi lah.

siap feeling baling-baling ais lagi ko haha. main kejar2 siap dalam tu. sikitpun dia tak komplen sejuk. kaki saya dah kebas-kebas dah. anoi memang tak tahan sejuk, awal2 dah keluar dengan papa dia. saya lah tukang teman nisa. tapi well dalam tu tak boleh snap gambar kan. so gambar kalau nak kena beli lor.

3 keping gambar adalah RM65 

tengok muka anoi tak tahan sejuk
tengok muka nisa excited terlebeyyy sudehhh


sejukkk woiii

yeayyyyyyy puas hati sangat-sangat bila tengok nisa terlampau seronok. ni yang terasa macam nak bawak dia tempat sejuk bebetul ni ahaks

dan akhirnyaaa.... dapat jugak kitorang masuk bilik sendiri... dalam kul 1 tengahari lebih2 ni :p
 budak-budak nampak je katil terus melompat :p

ok waktu untuk rehat-rehat. nanti kita sambung outdoor pulak

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

7 komen[s]:

pena rozie said... [Reply to Comments]

Rase nak g lagi kat genting la...

makdara TERdiva said... [Reply to Comments]

gambar rm65 tu mcm x berbaloi jer kan..mahei bebenor.. huhu

sW33tdARLiNG said... [Reply to Comments]

saya baru bagitahu kat blog, padahal boleh jer seludup henpon amik gambar sendiri time2 akhir semua krew dia dah kuar...

strawberi said... [Reply to Comments]

hehe..pengaruh agent oso ek..sama la ngan anak saya..byk nau terpengaruh ngan tv..rosak budak2..hahaha

~ BUTIK PENGANTIN SRI BRIDAL ~ SERDANG, SELANGOR.~ said... [Reply to Comments]

ingt kan nama train tu viruspadu.com hehehe...tertipu ai ;)

lily lotus said... [Reply to Comments]

syokness yg sungguh terserlah!

ArELeEz said... [Reply to Comments]

baru sekali leez naik genting. ntah bila la plak lg nak ke sana.. t'ingin gak nak masuk snow2 tuh. hu3.. hari tu xsempat. gediks nak main outdoor jerk.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^