Follow Viruspadu

Tuesday, May 31, 2011

Macam-Macam Sekali gus

Kalau korang nak duit poket sesambil online hari2, update fesbuk hari-hari, update twitter hari-hari. Maka wajib register churp2 ok. Klik SINI
 ini masa 25 mei RM143.35. hari ni 31 mei 2011 dah naik RM173.57


 Korang suka makan kek? Tapi mahal. Kalau ada diskaun kan best? 
 RM25 instead of RM50 for Sheznie’s Scrumptious Selection of Cupcakes, Pies, Brownies and many more. 16 choices available. FREE DELIVERY within KL & PJ 

 Korang sedang berbadan dua dan teringin sangat nak manja2kan diri. Well biasalahkan mengandung satu badan pun tak selesa. Klik SINI

 RM38 for Green Tea Soothing Body Therapy (60 minutes) OR Prenatal / Postnatal Maternity Therapy (45-60 minutes) OR Aromatic Uplifting Face Therapy at Bella Luna, 2 Locations. [up to 88% OFF]


 Suka BUNGA? Nak belajar gubah bunga? Klik SINI

RM168 instead of RM400 for 135 minutes of Hands-on Flower Arrangement Class using Artificial & Fresh Flowers + Ribbon Techniques at Touch of Eden, Wisma Central Jalan Ampang [58% OFF]



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

7 komen[s]:

shark said... [Reply to Comments]

mmg bnyak ler earning akak tiap2 hari duk umah jew..
nk follow gak ler style akak.

cikbintang said... [Reply to Comments]

sis...sy da dftar....tp sy xtau nk tgk earning kita ktne..cmne ek????cm yg gmba kt atas tu

viruspadu said... [Reply to Comments]

@shark

silakan... boleh la jd duit poket kan

viruspadu said... [Reply to Comments]

@cikbintang

klik kat dashboard tu je.

Asiah Termizi said... [Reply to Comments]

saya punya baru ada 80 sen je. sedih...... hahaha.

Nur Qaseh said... [Reply to Comments]

saya pon br daftar...x reti lagi nak buat camana...harap2 leh ikut kaya cam kak jem...skarang sy tgh buat ni.. http://gurucoklat.com/index.php?ref=nurqaseh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

menarik!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^