Follow Viruspadu

Friday, May 06, 2011

Senangnya Membeli Tak Perlu Keringat Lagi

Biasanya kalau saya dapat tugasan kena hadir event oleh nuffnang saya mesti excited tau. Yelah saya macam minat jugak hadir event, cuma saya tak berapa pandai sembang ngan orang. Dan biasanya kalau event mesti ada ceera sekali. Tak pun saya bawak en.laloque sekali. Dan saya suka perati orang, dan suka dengar orang sembang. Saya lebih suka jadi pendengar :) Saya baru2 kenal tak berapa pandai sembang. Selalunya senyum2 je lebeyyy ahaks.

Dan bila kena hadir event, benda paling merisaukan adalah baju. Baju apa nak pakai ni kan. Tudung takpe lah, i kan tokey tudung wakakaka tp balik2 pakai tudung sama, camne tu ahaks

Mujur lah sekarang ni banyak jual baju online kan. I LIKEEE. Sangat memudahkan saya. banyak la pilihan kan. Ha... baju yang saya pakai ni adalah dari Primaya Classique

simple dan nice dan menutup auratttttt gitu.



Saya tengok banyak jugak baju2 yang Primaya Classique jual ni sesuai untuk perempuan bertudung. Dia jual memacam, tudung ada, selimut ada, macam-macam ada. Yang paling penting harga dia tu. harga dia murah ok.

Tak caya ce add dia Primaya Classique

Lepas ni kalau ada event, takyah risau lagi lalala

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

Cik Mira said... [Reply to Comments]

mira selalu nak bli baju on9 tp takot tak muat. T_T badan kte besar.

ArELeEz said... [Reply to Comments]

nak addlah! sbb nmpak pin shawl yg super comel munge2 tuh! owh..

KSWSK said... [Reply to Comments]

lau time mega sale dah xpyh nak Q panjang kat kaunter tu kan...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^