Follow Viruspadu

Sunday, May 22, 2011

Team Terbaik

Saya dapat berita saya kena pindah office adalah hari jumaat, masa tu saya kat spital jaga anonoi.

memula bos saya sms saya, pastu mekchu bbm saya, dan diikuti oleh yab rizal (bukan yab sebenar) menge-call saya. Bukankah mereka sangat menyayangi saya :) dan saya terharu... tsk (jiwang ko kakjem)

semuanya merisaui saya ok. pasal pindah pasal surat. tolong itu tolong ini. waaaaaaaaaa... saya betul-betul punya rakan sekerja yang baik kan. sampai sekarang pun dorang asik cakap dengan saya "jangan pergi" tapi saya terpaksa juga pegi :(

dan hari isnin lepas di pejabat, tetiba kaknor datang kat belakang saya dan berbisik
"petang ni kita makan-makan kat joni tau"

terus terasa disayangi 40ganda. hahaha. walaupun bukan saya sorang yang pindah tapi saya tetap feeling anak emas ok hahaha.

bersama opismate yang pasti nanti saya sangat-sangat-sangat rindui :p



hari-hari kitorang gelak sama-sama. sakat menyakat sama-sama. kutuk mengutuk sama-sama.

paling tak boleh blah ayat dorang
"lepas ni, tak dapatlah kitorang tengok fesyen tudung lagi"
hahahaha siot kan korang hahaahaha





walaupun nampak macam kutuk mengutuk, ada jugak kekadang yang terkecil hati sana sini. Tapi tu semua macam adik beradik gaduh2 manja je. lepas tu bertepuk tampa balik. gelak-gelak balik. kalau siapa2 ada masalah mesti semorang bantu.

tu yang membuatkan saya selalu rindu

saya harap jugak, kalau korang ingat saya. ingat lah saya dengan kenangan yang manis-manis je. jgn la ingat saya sebab benda-benda yang tak baik tau. saya harap saya meninggalkan kenangan-kenangan manissssssssss aje.


saya ingat jugak, dulu kita plan nak memancing sesama kan. kita satu team lah. dah plan baik punya sekali tak jadi pulak kan. saya memang tertunggu sangat. tapi takpelah. kalau korang jadi nanti plan tu saya dah takde, jgn lupa update blog eh. atlis saya boleh baca :)



Terima kasih sebab belanje makan
terima kasih sebab selalu gembirakan saya
terima kasih sebab selalu bekerjasama dengan saya
terima kasih sebab selalu menyayangi saya

terima kasih team

saya pasti rindukan saat-saat kita.

nota: lepas ni saya nak entry khas untuk uptm :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

chomell said... [Reply to Comments]

alaaa...... sangat taching ler.... :'(

chomell said... [Reply to Comments]

alaaaa..... sangat tacing ler... :'(

L@dykiki said... [Reply to Comments]

wahhhmmg meriah!

nisa_perasan_cun said... [Reply to Comments]

rindu sy jugak kan??hehee
xsangke akk nk pindah...
seb bek sempat knl akk..hehehhe..

selamat berpindah..semoga di pemurah kan rezeki dan semakin santek :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^