Follow Viruspadu

Wednesday, May 25, 2011

Menang lagi

Siapa yang ada twitter tapi tak register churp2 memang la rugi. Macam ada blog tapi tak letak nuffnang kan. Tengok saya dah berhasil dah.

Congratulations! You've won a pair of movie passes from The Great Race!

Thank you so much for all your support throughout the month and we truly appreciate your love and sharing during the #Churp2race!

We know it has been an awesome, intense whole month of drifting, swerving through the steep ways of inviting your friends to the race, sharing campaigns and as a result you now have won a pair of deserving TGV movie passes!bla bla bla...


Dulu saya menang RM500
pastu dapat peluang tengok wayang free
best wooo


duit pun masyyyuk, walau pun tak banyak, boleh la buat duit poket sikit kan. daripada main twit hari2, ada gak hasil gitu. saya dah 3 kali cashout, ini kali ke 4 kot (kalau cash outlah). duit churp2 ni saya nak simpan sampai cukup nak beliiiiiiiiiiiii... 


oyeahhhhhh...

Register Churp2 klik sini

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

6 komen[s]:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

yeah masyukkk tu kakkkkk

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said... [Reply to Comments]

da nk keluarkan ke??bgi la up rm 300..hahah

ajumohit said... [Reply to Comments]

tahniah jemah, meh dtg blog saya pulak

mama shifa said... [Reply to Comments]

tahniah kak
ni menang yg race tu kan?
bertuah yg menang ipad tu

Noraini Hussin said... [Reply to Comments]

tahniah..bestnya dapat hadiah..

ArELeEz said... [Reply to Comments]

leez ade dah reg churp2. tp, xactive sgt.. nak active2 la pasnie. owh.. kak jem, kerana dirimu.. idolaku.. ecewah! ;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^