Follow Viruspadu

Thursday, May 26, 2011

Video Berlatarkan G6

Gigih upload, maka kena share kat sini. Video masa kat spital. Nisa suap anoi. Tapi sebab amik video ni pakai bb so suara dia pelan sesangat. Jadi saya letak background lagu G6 hahahaha. Kalau ikut sebenarnya riuh tul suara dorang menjerit2.




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

6 komen[s]:

a's said... [Reply to Comments]

satu masuk mulut kakak,satu masuk mulut anoi..hehehehe

lps tu geleng2 kepala~

comey!

CidaZam said... [Reply to Comments]

terbaek... diorg hanguk kepala mmg mcm kena je dengan lagu...

Shayraa said... [Reply to Comments]

bagus nisa.. smbil2 suap anooi, masuk jugak ke mulut dia. hehe.

eintanliana said... [Reply to Comments]

huhu...cute jew tgk mereka ni..=)

dd dudu said... [Reply to Comments]

suwit sangat ;)

tricksrex said... [Reply to Comments]

ekekekekeke
suap anoi hujung2 sudu je suap diri sendiri penuh satu sudu

hahaha suweeettt sangat dorang ni







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^