Follow Viruspadu

Wednesday, June 08, 2011

Alhamdulilah

Alhamdulilah.

Setelah 2 hari bermastautin di library.
Akhirnya hari ni saya dah dapat tempat sendiri. dapat pc sendiri.

Alhamdulilah.
Syukur.



Link Menarik
Nak cari baju untuk Akad Nikah?
Teringin nak amik family foto bahek punya?
Selow sangat? Nak laju? Belum klik dah bukak?
Korang rasa dia cute?
Nak cari duit poket dari internet?
Ada masalah dengan Bentuk badan cantik ke tak?

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

semangat baru semakin berkobar2

ArELeEz said... [Reply to Comments]

tunjuk la sket work station baru.. ;)

laloque said... [Reply to Comments]

keje MITI musti kosi meja tahap internasionale (ikut gaya sebutan Mamat Khalid)

kinna said... [Reply to Comments]

owh..keje MITI ek..sy pggl MITIgation..dokat la kita kak jemah oii..i kt blok 9 je..
Psss: segala-gala suka duka akan terubat menjelang hari JEMAHat,,tgg la...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^