Follow Viruspadu

Wednesday, June 01, 2011

bangun awal pagi

Sejak dua menjak ni, erm ntah x perasan sejak bila sebenarnya.

Bila saya ada kat rumah, saya macam rasa bersalah giler kalau saya on laptop. terasa bersalah. macam bila anak perlukan perhatian saya, tapi saya kecoh nak siapkan hal2 bisnes dan bla bla bla.

sebab terbayang masa saya dengan family mcm singkat je setiap hari, yelahkan balik keje kul 6 lebih2 sampai rumah kan. so antara kul 6 ke 10 malam. adalah dalam 4 jam je kan. 4 jammmmmmmmm je sehari dengan anak2. kat opis pun 8-9 jam sehari bersama opismate, tp dengan family sendiri hanya 4 jam :( takyah la masuk waktu tidooo. sbb tidoo adalah tidoooo kan.

oleh itu, skrg saya akan jarang online malam kecuali ada benda urgent, mujur ada bekberi kan. so saya akan bgn jam 3 pagi untuk setelkan hal2 bisnes sh0ppink, ads etc.

family first :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

Nor Azian said... [Reply to Comments]

ye la kak.. kesian anak.. lepas ni mlm2 jgn sembang kat twitter lagi.. sembang dgn anank2 je... heheheh

ArELeEz said... [Reply to Comments]

pukul 3 pagi.. la3.. (lagu p ramlee.. he3..) cayalah kak jemah! mmg iron lady, hokay! ;P

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said... [Reply to Comments]

wah vp... kental betul bangun pkl 3pagi utk updates on biz... bagus2.. time ni saya dah tak sedar diri dah...sedar2 je dah subuh... (kecuali budak2 terjaga tgh mlm la kan..)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^