Follow Viruspadu

Wednesday, June 08, 2011

Belajar dari kesilapan

Saya masih lepak di library =) dan belum dpt tempat sendiri lagi. Memang ambil masa sikit kata rakan2 yang saya jumpa kat opis sini. So takpe, redha je.

Maka perlukan laptop untuk mengisi kelapangan masa.

Perlukan pashmina untuk menutup kesejukan dalam bas

Perlukan payung kalau hujan, tp payung tak beli lagi. Payung yang ada semua stock tongkat punya. Tidak la kuasa nak angkut dalam bas. Kena beli payung lipat2 senang letak dalam beg

Dan hari ini saya lebih yakin hehehe.

Selamat pagi korang. So korang punya pagi macam mana?





Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

8 komen[s]:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehe lama2 nnt kak jem dah sap sap soiiii dah naik2 bus somban kl ni kan :D

LizHairi said... [Reply to Comments]

opis baru katne ni jemah??kl eh??

ceywie said... [Reply to Comments]

sayu jer baca entry vp dua tiga hari ni. sabar vp. susah2 dahulu, ada hikmah dikemudian hari. :)

Nini Hartini said... [Reply to Comments]

comment box baru eh? rasa dulu mcm lain..huhu....yg ni lg best senang nk comment.

Mya said... [Reply to Comments]

pagi akak adalah sakit perut huhu..

ainaa said... [Reply to Comments]

pagi saya air ni adalah sikit pressure...terkejar sana sini..gi klinik..antar anak kat baby sitter...kocoh2 gi keje...seme buat sendiri..now dah boleh rest sikit kat opis...

moga ari VP lebih success yer...amin..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

melangkah dgn yakin ye VP.moga lancar semuanya

ArELeEz said... [Reply to Comments]

sediakan payung sebelum ujan.. ngeh3..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^