Follow Viruspadu

Monday, June 13, 2011

Dua kasut

Mengantuk dan sangat penat
Risau dan sebagainya

Hahaha...

Terlalu banyak keje untuk difikirkan lately sampai hati selalu berdebar2 bila terfikir. Alahai bilalah nak selesai masalah ku ini. Nyampas tau.


Hari ni, saya bawak 2 kasut, 1 crocs khas utk berlari, satu lg kasut kerja khas utk catwalk kata kau.


 oyye
Jangan lupa vote saya ye



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 komen[s]:

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

nk blari kemana kak?

iBu ZulFaQar RayYaN said... [Reply to Comments]

salam singgah..lama dah jadi SR..:)

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehe comel gilos la crocs siap ada riben pink tauuu.. jwb soalan N tu, tau dah nak berlari kejar bas kan? :P

se7en said... [Reply to Comments]

kak jem..mmg sehsuai kasut crocs tu tuk bw lari..dlu saya travel nilai tu jln sultan ismail by komuter,stop at bank negara...jauh giler jln kaki..mmg pkai kasut yg boleh lari.kasut mmg cepat abis tapaknye....selamat berlari k.jem..camni leh kurus la akk..hehehe..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^