Follow Viruspadu

Thursday, June 16, 2011

Handphone Idaman :p

Sony Ericsson Xperia™ PLAY ni dah menjadi igauan ramai orang sekarang ni kan. Sampai kan baru keluar hari tu, Pasha Gilo Pancing dah beli dah. Giler haiiibatttt... kagum mek



Memang cantik tertarik kau memang debom lah Sony Ericsson Xperia™ PLAY


Kalau korang nak beli, saya sajeskan beli dengan CELCOM sebab ada Pakej untuk Sony Ericsson Xperia™ PLAY. Daftar sekarang dan anda bakal enjoy:  

- FREE Multimedia Dock DK300
- FREE exclusive games
- Stand a chance to participate in Sony Ericsson Xperia Play gaming contest to win RM100,000!


Why Celcom Exec?

· The more you talk, the more you save. Automatic discount up to 30% every month.
· Call rates as low as 10.5sen/min (after 30% discount).
· FREE mobile Internet and calls within network on weekends.
· Low monthly commitment
· Customers are encouraged to sign up with a credit card for auto-billing via OCS (Online  Customer Service) to enjoy 5% discount on their bill each month and even stand a chance to win great prizes such as BlackBerry smartphones, free holiday, etc.
· Some conditions to note:
- 12 and 18-month contract apply. RM500 penalty will be imposed in the event of early termination.
- RM300 upfront payment applies for RM88 and RM118 monthly commitment package.
- RM600 upfront payment applies for RM250 monthly commitment package.




Dah TERUJA! Klik untuk sesuatu yang lebih mengujakan



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

fRaMe+LenSeS said... [Reply to Comments]

menarik.. wahhhh.. (aduihhh.. da gila gadget balik. huhuhu akak la ni.. :P )







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^