Follow Viruspadu

Wednesday, June 22, 2011

Hari Bapa dan Besday Anoi

Hari bapa kitorang celebrate macam mana?
Besday anoi kitorang celebrate macam mana?

Disebabkan saya adalah bizi tahap tak boleh blah sekarang. dengan kedai, dengan keje baru, dengan blogjob, bla bla bla. Kesian orang-orang kesayangan saya. Semuanya terabai. Hadiah hari bapa kat en.laloque dah janji dah ritu. Dia pun dah rikues nak apa. Tapi saya je x sempat nak tunaikan lagi. Hadiah Anoi saya belikan bantal online (belum dpt lg). Tapi asik bantal je pulak. So nanti saya belikan lain la untuk dia. Kalau beli hadiah anoi, mesti kena beli satu untuk nisa sekali. Kang sentap pulak minah tu hehehe

So untuk tidak nampak sangat mengabaikan hari2 istimewa orang tersayang. Jommmm mama belanje makan. Katakan saje nak sapedek apa :)

So ke Kenirojes la kiter.
Beli kek macam tu je.
Itu pun makan tak pernah nak habis 
ish ish ish


Budak-budak ni, kejap duduk dengan saya. Kejap duduk dengan papanya. Korang tahu tak diorang bertukar2 tempat duduk tu macam mana. lalu bawah meja ok. hahahaha... Hei lasak betul.

Ok tu je
babai.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

gee ryder said... [Reply to Comments]

hepi besday anoi!!

ganas jugak yer walaupun gegirl hehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^