Follow Viruspadu

Saturday, June 25, 2011

Hello-Hello dapat Money?

Teringat zaman BenCinTa
Satu hari kalau call. 2 Jam? 3 Jam? 4 Jam? tak pernah cukup
Sms pulak macam mana??? Kalau tak 50 sms sehari memang sentap ah. Itu belum taim merajuk lagi. Merajuk buat-buat tu lain cerita la. Merajuk betul-betul kekonon taknak angkat fon apa segala balak bagai hahahaha...

Kenangan Terindah :)

Rindu la kenangan tu :p

Rindu sangat-sangat.

Korang perasan tak sekarang, sejak kita dah ada macam-macam kemudahan ni, kita dah jarang dah calling-calling kan. Kalau setakat adik beradik punya besday pun sama. Kalau dulu mesti call atlis ucap selamat hari lahir kan. Sekarang jarang dah. Ucap besday pakai sms, tulis besday kat wall fesbuk atau pun twit2, takpun emel-emel.

kalau dulu, dengar ada kematian, terus call (kawan ke sedara ke), tanya khabar,
sekarang?
tulis kat wall fesbuk je ucap takziah :(

Tapi sebenarnya mendengar suara orang yang di sayangi, di senangi lebih BERMAKNA :)

Bayangkan kalau besday kita sendiri kan, ibu bapa call ucap besday, Adik beradik kita call ucap besday, Kawan-kawan tersayang call. Phewwwwwwwww bukankah kita akan rasa DISAYANGI. hehehehe. Betul kan :) Lagipun kalau kita just sms tu berapa banyak huruf la kita boleh tekan kan. Kalau cakap lagi senang kan. Kita boleh tunjuk feeling sebenar kita. 

SEDIH. MARAH. GEMBIRA. TERUJA. HAMPA. PERLI. (hahaha perli pun ada). #TDDMKA

Bestkan! Bestkan!

Jadi! Masa ni la kita kena bercakap lebih
Mulut bercakap lebih dari Jari kekeke :)

Jom kita hubungi orang-orang kesayangan sekarang dan berpeluang memenangi money (duit).
Menang duit + disayangi.
Call Ibu bapa + disenangi = menang duit
Call isteri / suami + disayangi = menang duit
ecewah ini formula bagus ni

Macam mana nak menang kakjem?? Saya nakkkkkkk?
Senang aje.
1. Buat panggilan sebanyak mana yang kamu suka dan bisa menang RM50,000.
2. atlis 5 panggilan domestic  dalam masa sehari, kamu berpeluang memenangi hadiah mingguan berupa cash!! WAU! 

Senang kan.
Call Call Call Call Call lepas tu berpeluang Menang :)
Lagi banyal Call lagi tinggi peluang menang

Peluang ni ada 4 minggu je. Start 6 Jun sampai la 3 Julai 2011
Jadi Hadiah minggu dia kira canni:


Week 1 (6 – 12 June 2011)
Week 2 (13 – 19 June 2011)
Week 3 (20 – 26 June 2011)
Week 4 (27 June – 3 July 2011)

Setiap minggu, sorang pemenang akan dipilih untuk memenangi RM50,000 wang tunai
waaaa WANG BESAR WANG BESAR
saya putar lagi halim #tetiba

Pemenang minggu 1 dan 2 TAHNIAH!

Ada lagi minggu 3 dan minggu 4 untuk korang rebuti

Haish! Kalau peluang ni ada zaman saya BenCinTa ni kan, konfem boleh menang ni weiiiii. RM50k tuu... Kalau dulu saya kat kedah, en.laloque kat KL kan. hari2 call pun dah berapa kali sehari kan. (menang menang menang). Korang pun sama key. Masa ni la peluang korang. Yang mana BenCinTa jarak jauh ni kan. Peluang korang nak MENANG adalah tinggi (kalau korang call) huhuhuh. Kalau tak jauh tetap dekat di hati pun peluang tinggi juga. Janji call tau.

Call Ibu Bapa di kampung
Call rakan-rakan
Call cikgu
Call Isteri / Suami
Call Anak-anak
Call Adik beradik
Call bos (haa?)

Ha call sekarang!!



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

betul kakkkkk merajuk buat2 tu mmg selalu sgt, mula2 merajuk buat2 pastu dh x dilayan mula la merajuk betul2 kan :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^