Follow Viruspadu

Tuesday, June 07, 2011

Holabebe Pyjamas Original kata kau

Alhamdulilah, selepas saya publishkan pasal borong holabebe pyjamas ni, sambutan amatlah menggalakkan. TAHNIAH kepada yang BERANI melangkah setapak ke hadapan :) Yelakan berniaga ni insyaAllah akan mempermudahkan rezeki kita. Kalau kita tak cuba kita tak tahu.


Ni nak tunjuk kat korang model-model Holabebe saya hehehe. Korang tengok betapa hovernya nisa ngan anoi. Over maksud saya adalah. Ritu saya adahal. Menyetelkan hal-hal kedai. So payah la bawak anak2 kan. So mintak tolong mertua jagakan. Pagi2 sebelum saya pegi, dorang pakai baju ni, yelah dorang pakai dari malam utk tido la kan. Saya balik malam tu tau. kira kul 9 ke 10 malam jugak la. tengok2 dorang still pakai baju ni jugak hahahahaha. So mcm pelik. Eh tak mungkin la tak mandi2 kan. Mertua saya cakap, lepas basuh nak pakai balik baju ni. Hamboiii best sangat ke hape kan.

ok layan gambar

nisa 4 tahun - pakai baju yang saiz 6 yr
Anoi nak masuk 2 tahun - pakai baju saiz 3 yr.



 Kalau korang berminat nak jual secara online atau pun jual kat opis ke apa ke kan.
Nak tahu harga borong, boleh emel kat saya di viruspadu@yahoo.com

nak tengok macam2 design kat sini


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

7 komen[s]:

SueZ said... [Reply to Comments]

comel baju ni..alala GAPS gitu..hi salam kenal...

http://suezdairy.blogspot.com/

strawberi said... [Reply to Comments]

waahh..baju kak jem..sama cam suar nisa...baju kak jem brand holabebe jugak ke...ehehehe

leena aunie said... [Reply to Comments]

saye bekenan ngan baju kak jemah tu..belang2 mane beli??
hehehehe...

@e_da said... [Reply to Comments]

comel ayu la anoi ni... hihihi

asna cute said... [Reply to Comments]

cantik la kak.. tp syg, baby saya belum kuar dr perut lg hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

sgt2 chantik!

sweethOneY said... [Reply to Comments]

gmbr no 2 nica ngan anoi tu comel gilossss

insya allah kak nnt ada rezeki kita roger2 ;) harap2 tergolong dalam golongan yang berani jugak :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^