Follow Viruspadu

Thursday, June 30, 2011

HTC Blackberry

Bengang tau tak bila tengok miskol or voicemail daripada orang-orang penting yang mesti jawab segera tapi tak boleh nak jawab panggilannya. sentap okeh. Sehari dua boleh la tahan bersabar lagi. Bila dah 2 minggu terus fedap. Ntah la apa kena dengan blackberry saya tu. Korang pun perasan kan saya asik bengang dengan bb saya lately kan. So sebab dah tak tahan sangat, terus mintak en.laloque cari balik htc dia. biar saya pakai yang tu dulu so bb ni hantor la repair ke apa ke. nyampas tau.

So hari ni saya bergumbiranya kat opis. Sebab semua call masuk dengan jayanya. Call kat mana2 pun dah aci dah. oyeah oyeah. tapi rindu pulak bunyi kecek2 bb saya bila emel masuk, bila fb masuk, bila twitter masuk. pakai htc ni semuanya sunyi je hehehe. BB cepatlah sembuh :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

aishah jamrek said... [Reply to Comments]

kena tukar HP baru ni :)Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^