Follow Viruspadu

Wednesday, June 01, 2011

Kemas untuk round ke berapa ntah

Ini kotak yang sama saya guna untuk kemas barang, cuba barang kat dalam dia dah bertukar untuk keberapa kali ntah. Almaklumlah 5 tahun beb kat opis sini. Daripada satu bilik sorang pastu satu bilik 2 orang pastu duduk partition sebab staff makin lama makin banyak sampai takde tempat keke. Ha pastu dah bertukar 4 orang pengarah. Mana taknya barang dah beranak pinak dengan banyak sekali. Ini second last kot barang, ada last kopek untuk di bawa pulang. Sayu betul tiap kali mengemas. Erm sayu dan teruja bercampur baur saya fikir.
  Dan sekarang sedang menunggu en.Badang untuk membantu saya mengangkat kotak ni.
en.Badang komengaaa

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^