Follow Viruspadu

Saturday, June 18, 2011

Kerja Sabtu?

Oh yeah

ye saya kat opis sekarang ni huhuhuh ada testing kena buat. cenggini la keja bahagian IT. kalau testing mana boleh buat hari kerja, nanti orang amukan pulak kan sistem down.

sepatutnya saya hari ni pegi kenduri kawen hazry... dah janji dah nak pegi. tapi apakan daya. daku bekerja. tsk. kalau tak boleh jumpa kawan2 opis seremban. linduuuuuuuuuu...

hazry, jgn lupa upload gambar kawen ko banyak2 kat fesbuk tau. akak sentap ni tsk tsk tsk


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

akak samala kitaaa tapi saya ni tiap sabtu pun kijeee

ummi said... [Reply to Comments]

yup..begitulah lau org IT..samala eden pun







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^