Follow Viruspadu

Wednesday, June 08, 2011

makan ikan bakaq

Akhirnya tadi saya berjaya makan ikan bakaq kat foodcourt dengan opismate baru :)
boleh tahan sedap jugak.

Office baru saya ni agak sunyi, sebab ramai yang cuti. cuti sekolah kan. so saya tak sempat kenalan dengan semorang.

yang paling rasa nak gelak tadi, masa berkenalan dengan orang, saya nak salam sorang kakak ni, sekali dia cakap

"eh tadi dah salam"

ohhh demmm malunyaaaaaaaaaa



Link Menarik
Nak cari baju untuk Akad Nikah?
Teringin nak amik family foto bahek punya?
Selow sangat? Nak laju? Belum klik dah bukak?
Korang rasa dia cute?
Nak cari duit poket dari internet?
Ada masalah dengan Bentuk badan cantik ke tak?

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

8 komen[s]:

pwincess Lov3y dOv3y said... [Reply to Comments]

perh sedap nyer kak...

Jiejah @ Iza said... [Reply to Comments]

adat la tu salam 2-3kali , mana nak ingat muka sorang² hihihi kaber kaber kaber ekekek

stormz said... [Reply to Comments]

ofis baru akak dkt mne?

ArELeEz said... [Reply to Comments]

kak jemah nebes, ek? he3..

laloque said... [Reply to Comments]

Kat mana ade jual ikan bakat kat MITI tu??? ke gi jalan bellamy??

kinna said... [Reply to Comments]

ikan bakaq pak samad?? pat ribu je

sweethOneY said... [Reply to Comments]

ngeh3.. xpelah kak salam byk2 kali ni la buat org igt kt kita.

Jemah yg mna?

Alaaaaa yang salam banyak2 kali tu. Ahahaha.

(Ke orang jwb, ala Jemah yang kuar tv9 tu :P)

ShaDon said... [Reply to Comments]

ko kan kak jem....update gini2 pun i dah rasa how sweettt kak jem! go kak jem....ekekekke...kekadang word di convert sesuka ati like : hetchu pun i dah rasa,mak aii comeii boto si jemah ni haaa...pnyalah fanat dgn kak jem..ekekeke...kak jem permanently berulang dr kl ke sban ke skrang? alahaii..edvencher(tiru kak jem.kah2) nya!! all da best ye kak jem...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^