Follow Viruspadu

Friday, June 24, 2011

Meeting

Tadi saya masuk dalam meeting Data Center. Semua isu-isu tu semua saya familiar sangat. Yelah dulu saya jaga bahagian tu, sekarang dah tukar bidang lain. Tetiba rasa seronok dalam meeting. dan tetiba mengelamun terkenanangkan office lama

"Kakjem, boleh u sediakan maklumat tu, U konfemkan." ~ok dia x panggil i kakjem hahaha. harusla nama formalkan

Dengan termangu-mangu saya menjawab:

"ok, boleh" ~muka harus konfiden ok.

HAHAHA padahal tak tahu apa yang dia mintak. tetiba "boleh" je. terus segar bijik mata lepas tu. menggagau cari apa sebenarnya yang pengerusi mintak.

Apa kabar kawan-kawan opis seremban. Hai! Rindu korang sebanyak 7 lautan.



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

mekchu said... [Reply to Comments]

kami baik2 aje.. skang tgk gotong royong S S S S S.. meja kak jem yang paling kemas kat UPTM ni..

lily lotus said... [Reply to Comments]

mereka pun kompem sgt merindui kakjem..uhuk uhuk

Arissa said... [Reply to Comments]

kamik okek okek sajak...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^