Follow Viruspadu

Monday, June 13, 2011

Minggu ke 2

Hari ni hari pertama bagi minggu ke-2 saya bertugas di tempat baru.

Dan saya rasa mcm tak selesa pulak balik awal sangat pukul 4.30 dengan keje nampak mcm banyak ni.

Tadi nak balik dengan perasaan serba salah, padahal nak betulkan ayat lagi sebaris dua je, tp kena gak balik sbb bimbang tertinggal bas.

Tak sukeeeeeeee

Kalau gi keje bawak kete canne?
Ok tak ek?

Hurm...

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

8 komen[s]:

iBu ZulFaQar RayYaN said... [Reply to Comments]

asal nak mtk tukar putrajaya?dekat sikit kot...

Asiah Termizi said... [Reply to Comments]

Ok gak bawak kereta tapi takut jalan jem..naik bus lagi senang kot..

Nur Qaseh said... [Reply to Comments]

bawak keta penat plak...jem lg..tp leh gak nak try dulu

Uncle Lee said... [Reply to Comments]

Hi Jemah, I love your blog colour, pink. Really very attractive, romantic too.
You just take it easy, ya.
And have a nice day, keep a song in your heart.
Lee.

sab said... [Reply to Comments]

slm kak jem..saya pengalaman berulang alik kl-srbn 7thn. aftr kawin br saya apply transfer KL. saya pon msk wp1..sbb kalu balik lmbt lg lmbt smpai umah..tu time bujang tu..kalu dh ada famili balik keje lmbt,kl lak after 5 mmg jem..sndr ingat la..hehe.try bawak kete sekali sekala.naik bas still on gak..alternatif la..mana tau kena attend meeting last minit ke..or nk siapkan keje2 urgent.ni lah perkara2 yg usually dihadapi oleh kite2 yg keje jauh dr umah.semog bertabah. :)

Umi_Aliesha said... [Reply to Comments]

Welcome to the club...FYI kita kongsi Senior Director yg sama..hihihihi..:)

Umi_Aliesha said... [Reply to Comments]

Opss lupa plak...kalo drive..selalunya jln start jem dr Desa Petaling..kalo tak mo sesak sgt kena make sure smpi tol sg besi sebelum pkul 7am...

sweethOneY said... [Reply to Comments]

saya rasa better akak naik bus kot.. klo naik keta kul brape pulak akak nk gerak dr umah suma tuu.. bertabah lahhh :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^