Follow Viruspadu

Monday, June 20, 2011

Nak cuba berniaga?

Salam,

lepas saya publish stock-stock baru di www.sh0ppink.com. Ada juga yang bertanya-tanya untuk cuba berniaga.

Dengan ini saya akan buka untuk borong kalau korang nak cuba-cuba berniaga (termasuklah holabebe pyjamas). Apa salahnyakan kita bantu-bantu antara satu sama lain. Ecewah.

ok mcm ni.

Kalau korang nak cuba2 jual baju sebab nak raya ni kannnn... contohnya kalau baju kurung moden tu, boleh campur-campur design (minimum 5 helai). Pilih design dan saiz mana bekenan, nanti saya bg korang harga borong sh0ppink. tapi kalau beli 1 je. kira harga sehelai la ye. kalau korang rasa nak jimat-jimat kumpul ramai2 dengan kawan ke apa ke. Ikut suka la. Aci je. Janji minimumnya adalah 5 helai ok. contoh kalau jubah, minimum 5 helai jubah (boleh campur2 design). Kalau tudung / shawl minimum 12 helai (boleh campur2 design). Nak detail lagi emel saya ok viruspadu@yahoo.com

ok deal :)

www.sh0ppink.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

Nisa Fadzil said... [Reply to Comments]

niat yg murni tu kak jemah..nk tolong menolong org mula berniaga... ;)

A Few Article said... [Reply to Comments]

wah... bagusnya. Moga bertambah lagi rezeki kak jemah.
--
Travel and Leisure







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^