Follow Viruspadu

Saturday, June 11, 2011

Penggemar Game Pasti Cinta Celcom Sony Ericsson Xperia™ PLAY

Zaman dah makin canggih. Telefon pun semakin canggih, makin pantas dan semakin banyak functionnya. Ingat tak dulu henfon punya la besar. Receiver pun ada tempat dapat ada tempat takde. Pastu henfon lelama makin lama makin kecik kan . Pastu mana yang henfon bebesar semorang cakap untuk baling pencuri hahaha henfon punya kecik sampai leh gantung buat buah loket pun boleh. Pastu sekarang dah jadi besar dan leper dan ringan pulak. Yelah kalau kecik cemana nak tengok plak kan. Orang nak surf tenet kecik2 lama2 mata pun tinggal line je. kang lepas tu semua orang buat nama blog jadi sepet88, sepet99, sepet2000 hahahaha

Pastu dedulu kan, ada antena tu kan. Tiap kali bercakap je tarik antena tu panjang2 hahaha. tercocok2 orang kat belakang. Kalau bercakap jerit-jerit satu kampung boleh dengar hahaha kenangan sungguh!

Pastu lagi henfon skrin warna hitam putih atau ada game yang simple macam game snake (saya penggiler main game snake dulu haha) atau game tic tac toe jer. Tapi sekarang kau tengokkkkk, skrin henfon dah macam TV warna LCD pulak. Bab game pun, macam-macam jenis game ada. Cakap je nak game mcm mana? Dari kategori macam action, arcade, strategy, sport atau card. cakap nak apa! phewwww

Sobab tu lah... Kalau korang pencinta game tapi malas dan tak kuasa nak beli console playstation. Option terbahek adalahhhhh jeng jeng jenggggg

Sony telah memperkenalkan Sony Ericsson Xperia™ PLAY
 (fiwittt fiwittttt fiwiittttttttttt) ~ sound efek

Sony Ericsson Xperia™ PLAY memiliki ciri2 seperti:-

• It is the world’s 1st PlayStation™ Certified Android smartphone
• Sony Ericsson combines the best of a gamepad smartphone with the convenience of PlayStation™ Portable (PSP) in your mobile, good news for gamers and non-gamers alike.
• There will never be a dull moment, now you can enjoy non-stop entertainment with the best games on your mobile.
• Available now with Celcom Exec with various affordable packages to offer.

wahhhh sepiking amareka pulak makjem ni tau. harap anda semua faham sebab tak kuasa makjem nak translate. tapi hei hei ingattt!!! awek mael lambong pun tak makan rasuahhh hahaha #tetiba

dan satu lagi benda baik yang makjemah kena sepiking amarika dengan ijin.

Sony Ericsson Xperia™ PLAY promises to give gamers the best experience possible.
• Slide open to the touch-sensitive gaming controls with PSP-like gaming buttons.
• Fast gaming speed with Android 2.3 Gingerbread and WiFi/DLNA support.
• Immerse yourself in the clarity of the game on its 4-inch screen.
• Get behind the wheel of Grand Theft Auto, dribble on the field of Winning Eleven, visit the different realm of Final Fantasy, there is an unlimited array of PSP games available to download.
• Other features to enjoy include the 5MP camera with LED flash and GPS support.

BEST TAKKKKKKKKKK?

DISEBABKAN BEST, MARILAH KITA MERAPATI KE-CUN-AN Sony Ericsson Xperia™ PLAY. #sentaphatimaknak. Mael Lambong... tolonglah belikan sebijik untuk makjemahhh :p







Kalau main game pakai Sony Ericsson Xperia™ PLAY ni. Korang boleh feeling-feeling main PSP nok! sentap tak sentap haha 


Ingat lagi story kakjem gi launching iPhone 4 ritu? Kali ini CELCOM menawarkan Pakej untuk Sony Ericsson Xperia™ PLAY yang berbaloi baloi untuk poket dan kehendak korang. menantiiiiiiiiiiii

Daftar sekarang dan anda bakal mengenjoy lalalala:  
- FREE Multimedia Dock DK300
- FREE exclusive games
- Stand a chance to participate in Sony Ericsson Xperia Play gaming contest to win RM100,000!


TERBAHEKKKKK BOBOBOIIII


Tak nampak eh tulisan kat atas tu (memang osah rabun senja mata cantik), jangan risau, click saja www.celcom.com.my. Kenapa pakej Celcom Exec lebih berbaloi-baloi. Ha kenapa? kenapa? Ini adalah kerana:



(Eh kena ckp omputih lagi)


Why Celcom Exec?

· The more you talk, the more you save. Automatic discount up to 30% every month.
· Call rates as low as 10.5sen/min (after 30% discount).
· FREE mobile Internet and calls within network on weekends.
· Low monthly commitment
· Customers are encouraged to sign up with a credit card for auto-billing via OCS (Online  Customer Service) to enjoy 5% discount on their bill each month and even stand a chance to win great prizes such as BlackBerry smartphones, free holiday, etc.
· Some conditions to note:
- 12 and 18-month contract apply. RM500 penalty will be imposed in the event of early termination.
- RM300 upfront payment applies for RM88 and RM118 monthly commitment package.
- RM600 upfront payment applies for RM250 monthly commitment package.




Dah TERUJA! Klik untuk sesuatu yang lebih mengujakan



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

ArELeEz said... [Reply to Comments]

xt'kejor2 la gadget nih! hu3..

alamanda said... [Reply to Comments]

bestnye kalau dapat free nih.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^