Follow Viruspadu

Tuesday, June 07, 2011

Raynaa dah tak panas-panas lagi

Dear All,

Kita dah tak pakai kipas-kipas kedai panas lagi, kita dah pakai ekon okeh ekiusmeee... HAHAHA. tak pasal-pasal kita punya intro macam tu kan

Sebenarnya nak bagi tahu korang yang Kedai yang dulu panas senantiasa tu. Ala kedai yang PANAZZZZ tu la. Yang tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi tu #tetiba. HAHAHA asal panazzzz je terus keluar slogan tu. Maksud saya KedaiPanas yang tu lah. Entry yang tu lah. Yang lebih Hangat dari biasa tu (klik link untuk lagi senang paham)

Dulu:

sekarang
Plus Size Experts


 Dan hari ni Hari Bersejarah 6 Jun 2011 atau 6.6.11 merupakan hari website raynaa.com ini dirasmikan.
+tepuk-tepuk tangan kuat-kuat sampai tapak tangan merah+
*potong reben*




Apa yang korang boleh jumpa dalam Raynaa.com

Tops and Tunics
Dresses
Cardigans
Workwear
Skirt
Jeans and Denims
Bottoms and Leggings
Raynaa Exclusives
Premium Beautiful
Confinement Set
Lace
dan jugakkkkkkkkkkkkkkk...
Baju Kanak-kanak untuk
Girls
Boys
Unisex

Banyak giler kan ahaks. Boleh tengok sampai pitam okeh. Untuk tidak menghampakan. Jom kita tengok apa yang hot-hot item kat sana.

Silk Batik Top
Regular Price: RM129.00
Special Price: RM79.90
Measurements
Max Bust: 52inches
Max Waist: 53inches
Max Hips: Max 53inches
Length: 30inches

Size: FREE SIZE: can fit XL to 5XL/ UK14 to UK22



dan ini pulak


Cotton On Baby Ruffle Romper
Regular Price: RM35.00
Special Price: RM25.00
 Size: 6-9months
(To fit 76cm, 10kg)


Brown Tiered Skirt
RM26.00
Measurements
Max waist: 46inches
Max hip: 62inches
Length: 39inches (ankle)

Size: FREE SIZE. Can fit L to 6XL/ UK 12 to UK24


dannn...

Nak beli Premium Beautiful pun osah ado! Klik yo :)

dan klik je kalau nak tengok betapa banyaknya setok cantik-cantik yang bisa meluruhkan hati, jiwa dan raga hehehe

Jadi sempena launching website dan hari yang bersejarah ni first 100 customers dpt free limited edition beg YEAYYY!
kena beli hari ni jugak!

dan jugak berita baik untuk kita semua di pelusuk dunia. walau korang kat oberthesea pun korang boleh beli okeh. best tak?

website ni  boleh guna payment ipay88
senarai bank yang boleh di pakai ade dlm gambar kat bawah ni.
worldwide pon boleh paypal ada semua adaaaaa


Oleh kerana website launchingnya hari ni. Mungkin jugak ada error2 atau pun problem ATAU Kalau website semuanya ok-ok je, anda yang ada masalah. Boleh ajukan soalan dan kemusykilan kat emel help@raynaa.com atau click button contact us je.

Untuk lagi senang korang dapatkan maklumat terkini stock terkini yang cantik-cantik supaya tak terlepas kat tangan orang lain lalu sentap tak pasal-pasal. Jom Follow  https://twitter.com/raynaaco dan jugak LIKE facebook http://www.facebook.com/RaynaaCo


Ok, Pencari baju-baju plus size sekarang takpayah susah payah lagi. kini dah ada
Plus Size Experts





Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

tq kak jem! and lebih special, untuk 5 org pembaca viruspadu.com lepas beli je email invoice order ke admin@raynaa.com. ada special gift menanti.

tq again kak jem

and to all please welcome us with the warmest of ur heart. :)

ct N honey said... [Reply to Comments]

saya mmg tak pernah lagi beli brang secara online,mungkin boleh cuba kat sini pula
video-pertunangan-elly-mazlein-azmi







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^