Follow Viruspadu

Friday, June 17, 2011

Selamat Hari Lahir Yang Ke-2 Annur

Hari ni hari lahir Annur aka Anoi aka Anonoi Kebena hehehe

Semalam, saya terima tupperware yang saya beli dari umi kat facebook. Umi bungkus cantik je siap berkotak bagai. Sebijik macam hadiah.

Jadi semalam saya konon2 bg kejutan kat anoi.

KEJUTAN!!!!

"Ni hadiah anoi"

Kemain suka lagi dia, siap eksen2 dengan kakak dia

"Mama diah anoi"
"A ah bukak la"
"Ye ye anoi ada diah"

Nisa tengok dah sentap dah, terus dia merajuk sebab hadiah dia takde kan hahahaha. Poyo je nisa ni, besday sesiapa pun kena ada hadiah untuk dia sekali hahaha sengal! Kopak la mcm ni.

Anoi xcited nak bukak bungkusan je, bukan xcited nak tengok apa kat dalam kotak tu hahaha. Yelah dia baru 2 tahun kan. Belum pandai nak xcited sgt lagi. Saya masih belum terfikir apa yang saya nak belikan utk dia. Sesuatu yang budak 2 tahun tengok dan gembira huhuhu.

Anoi ni kelakar tau, dia punya aksi selalu gelakkan saya. Dia punya ayat yang tak tercapai dek akal saya pun selalu buat saya ketawa. Saya syak dah besar nanti dia mesti tukang buat kelakar dalam rumah hahahaha

Yang saya tengok, anoi ni suka bantal, suka selimut hahahaha. Pandai main bebear. Mungkin saya akan belikan benda untuk dia pelok2.

ok petang ni kita celebrate besday anoi makan2 kek key :)

Selamat Hari Lahir Anoi. Jadi anak yang comel ok.





Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

15 komen[s]:

puan nina said... [Reply to Comments]

happy birthday anoi =)

amaniammar said... [Reply to Comments]

selamat ulang tahun ke 2 dear anoi...

'Smga menajadi ank yg solehah, teman yg baik pada nisa...smg kebahagiaan ini kekal milik kamu selanmnya'

bljar rajin-rajin

Tijah said... [Reply to Comments]

happy bday anoi. jadi anak yg baik ya? nanti suh mama antar skolah tekwando tau. skang ramai owang jahat.

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

eh ehhhh..... besday anonoi kabena sama ngan besday aamani la....

(aamani a.k.a 2nd doter kak filla a.k.a kasihaleeya.blogspot.com)

eh, akak kenal kot....

apape punnnnn.....

HAPPY BIRTHDAY ANNUR !!!

nifalnin... said... [Reply to Comments]

happy bestday anoi yg comel... semoga dilindungi ALLAH dunia akhirat...

Jiejah @ Iza said... [Reply to Comments]

happy besday anonoi tomei ... moga tomei selamanya hihi

mieoney said... [Reply to Comments]

Happy Besday Anoi...
supaya menjadi anak yg solehah... :)

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

happy bday anoi!

Intan & The Boys said... [Reply to Comments]

happy birthday anoi! kejap je dah 2 tahun ye...~

edrina said... [Reply to Comments]

Happy Birthday Anonoi kebena yg comel hehehe... Semoga dlm rahmat & peliharaan Allah selalu..ameen

Fana Flora said... [Reply to Comments]

happy birthday annur ;) dah besar dah die.
semoga anoi jadi anak yang baik utk mama dan papa dan jadi adik yg baik utk kakak nisa. amin

Misz AwEeN said... [Reply to Comments]

kepada anoi yg cumel..hepi bday ya..moga pjg umo murah rezeki..dikurniakan kesihatan yg baik..moga membesar menjadi anak yg baik utk mama dan papa anoi k :) God Bless U..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

selamat hari lahir anoi comel!

ceera said... [Reply to Comments]

hepi birthday annur...

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

hepi bufday anoi... cepat jer anoi dah masuk 2 tahun kan.. rasa macam baru lahir jer... so kiutt laa anonoi nih! geramm tau!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^