Follow Viruspadu

Monday, June 06, 2011

Selamat Pengantin Baru Senah Sirap

Selamat pengantin baru opismate. Ni kawan saya ni. Seronok sangat bila dengar cerita yang dia bertunang ritu. Pastu saya memang xcited nak pegi kenduri kawen dia hahaha. Nama dia Senah :) Kalau kat opis tiap kali hari isnin je, mesti dia paling xcited cerita pasal raja lawak. kalau dia x datanglah isnin tu rasa mcm raja lawak tak bermakna hahaha. Yelah macam tak best nak cerita2 gelak2 dialog2 raja lawak. Kena tunggu senah jugak :p

Dekat kenduri. Saya adalah menggatal nak pakai kebaya. padahal perut tak boleh blah. Nasib baik ada premium beautiful ahaks. Terus nampak selim koooo... (oyye siapa nak beli PB boleh kontek saya ye)


Selamat Pengantin Baru kawan ku Senah Sirap :) Kenapa nama dia Sirap? Sbb dia adalah penggemar sirap no.1 punya. Kalau letaklah air sirap. Lepas dia, dia yang minum hahaha... larikssssss
kacak tak suami terchenta dia. eceh.



Sori tak dapat bergambar mesra ngan korang, ramai nau orang. hehehe.
Selamat Pengantin Baru Senah!
Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

ArELeEz said... [Reply to Comments]

senah sirap.. sweetlah nama dia. senang nak ingat. +, bila nampak sirap, musti terus ingat kat dia kan? he3..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^