Follow Viruspadu

Monday, June 06, 2011

#TDDMKA lagik

 Ingat lagi entry lama saya pasal #TDDMKA

Pastu kitorang satu keluarga pun asikla menggunakan #TDDMKA untuk memerli diantara satu sama lain kekekekeke... rasa mcm kelakar sangat la sebab bila dorang tulis kat facebook pastu tulis #TDDMKA terus terbayangkan muka dia mcm mana ok HAHAHA. terasa lawak sangat.

Pastu, ada satu hari kitorang sembang2 kat fesbuk pasal next punya percutian keluarga. Sembang punya sembang tetiba kaklang saya yang sengal. Dia tersilap taip. patutnya #TDDMKA je tapi dia dah terover tulis jadi #TDDMDBKA hahaha sengal. Mana datang ntah huruf2 tambahan tu.

Kaklang: Dengarlah sangat!! TDDMDBKA!!
Ayin (anak kaklang): .... MAMA APE LA MAMA NI TDDMKA JER LA, MAMA NI TIBE2 JER TDDMDBKA
Angah (anak kakngah): hahahaha , typing error lah tu , huahuahuahuahua
KakJEm: Tddmdbka - tangan di dada mata dan bahu ke atas hahahahaha
Angah (anak kakngah): hahaa , macam mane nak letak bahu kat atas
KakJem: Dia macam angkat2 bahu sekali kot hahahaha
Ayin (anak kaklang): itu la style mama ayin, mesti bahunye keatas
Kaklang: See, mak andak (kakjem) mmg terror merror... adik m.lang lah tuu.. 

HAHAHAHA rasa mcm kelakar je. saya rasa la. korang saya tak tahu la kan. sebab terbayangkan kaklang saya buat  #TDDMKA . Sebab family saya ni kalau kat rumah masing2 over sangat ok. Cuba depan orang lain, semua malew malew kucing je hahahaha.

Pastu kelmarin saya balik cheras, sembang2 lagi. tetiba terkeluar la cerita pasal kesilapan kaklang #TDDMKA tu. gelak gelak kuat2. Sekali ada satu gaya tambahan pulak hahaha

#TDDMDBKALT

cuba bayang kan LT tu.

Tangan Di Dada, Mata dan Bahu Ke Atas, Lidah Terkeluar!

HAHAHAHA.

cuba korang bayangkan betapa hodohnya!


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

Wanniey said... [Reply to Comments]

hahahaha... ini klaka.. mmg menceriakan pagi isnin saya yg sedikit mendung sbb kene dtg ofis!! hahaa.. #TDDMDBKALT

ArELeEz said... [Reply to Comments]

huduh & ngeri sbb lidah t'keluar! ngeeee...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^