Follow Viruspadu

Tuesday, June 14, 2011

Tidur Awal

Semalam kekonon taknak tengok noraelena. Tapi hati tak boleh tahan suruh tengok jugak hahaha. Sedihnyaaaaaaa...

Semalam sedih kan. :(

Jahat giler la ivon tu (susah nak eja nama dia) rasa nak sekeh2 je kan. Grrrrrrrrrrr


Dan semalam jugak dalam kereta masa en.laloque jemput balik kerja

"Papa, balik ni ma nak baringgg je tau"
"Ok"
"Makan pun malas, papa suap tau"
"Ok"

Hahahaha ngade sgt kan :p wekkkkkk

Balik rumah mmg takde la kata nak baring tu dapat baring. Igt single ke apa? Tapi still rehat la. En. Laloque setelkan semua kerja. Tengkiu darlinggggggg...

Tengah baring, nisa jemput makan

"Mama, makan"
"Mama nak suap"
"Tunggu jap, biar kakak suap mama, mama tunggu sini"

Hahahaha kan dah cakap mama manja giler ngan nisa hahaha.

Jadi malam tu nisa suap saya dengan anoi hiks.

Dan malam tadi jugak, memang saya plan utk tidak membuka laptop dan rehat serehat rehatnya.


Oyye, pagi ni saya ada meeting :)


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 komen[s]:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

holohhhh comelnya nica suap mama dia.. nasib la nica rajin layan mama manja dia ni. hihi

mysha said... [Reply to Comments]

waH beTUl punyE manje nih kak..maKan pun berSUap..hehehe nasIb bek tDO taK minTak topok vontoT..ekekekeke

Suliana said... [Reply to Comments]

alololo.. manjenya mama nisa ni. nisa suap mknn apa tu.. hehe.. letak cili sepotong baru mama terbangun.. kekekeke

Miss Moon said... [Reply to Comments]

sian nko mah misti penat sebab travelling jauh ...

nasib kak nica sangat baik ...olo olo so sweettttttttttt kalau tiap tiap malam nica suapkan kuwus la nko Mah sebab tangan dia kecik suap pun seciput je ekekke







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^