Follow Viruspadu

Wednesday, June 29, 2011

Tingkat 1

Dulu dekat opis seremban ada 5 tingkat. Pejabat saya di tingkat 3.

So pagi-pagi biasa tunggu lif dan selalu pelik kenapa orang tingkat 1 pun nak berebut2 sama naik lif.

Dan sekarang kat office baru. Pejabat saya di tingkat 1

hua hua hua hua hua sekarang dah terkena dekat diri sendiri hahaha

Giler rasa bersalah kalau naik lif ok. Mesti orang pun pandang pelik kat saya. Maka gigihlah saya naik tangga setiap hari. Tapi ada masa-masa yang terasa terlampau malas nak naik tangga tau. Betul!. Ada masa-masa sangat malassssss.

So biasanya, kalau takde orang tunggu lif. Saya naik jugak. Tu pun mcm masuk lif pastu cepat2 tekan tutup pintu lif takut ada orang perasan hahahah dah macam pencuri plak. Padahal nak naik lif je hahaha.

Kakjem kakjem. memacam la kamu ni.

Korang ada rasa macam ni? Ada pengalaman macam ni?




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

6 komen[s]:

mum2h said... [Reply to Comments]

tigkat satu tu sebenarnya penat jugak kalau naik tangga. lagi2 kalau bangunan tu ada tingkat mezzanine. Saya pun selalu buat jugak.Tapi memang betul segan kalau org lain start pandang mcm nak makan kita hahahaha

sweethOneY said... [Reply to Comments]

Hehee saya duk rumah tingkat 5. Hari2 turun naik tangga. Gigih nak exercise katakan. Tapi sekali2 naik lif gak pastu bila org rumah tingkat 1 pun naik sama, saya heran. hahaha

kinna said... [Reply to Comments]

saya yg tkgt 9 pon kekdg gigih naik tangga...eksesais!

si tuan putri kiUt said... [Reply to Comments]

heheh sabo jek laaa...takpe senaman pagi tu....

faizah hari2 nek tangga...opis tgkat 2....hehehe

@}--niEra-- said... [Reply to Comments]

ader kak,
umah sy tingkat 2..kalau naik lif ramai2 tu rasa cm bersalah jer nk kuar lift =)

mamafarah said... [Reply to Comments]

jemah kat MITI tingkat 1. Kenal pn Ruzaida,cik sumaiah,pn kamilah...hehehe.kenal x?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^